background img
banner
banner

Μοιραία πτώση σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων…

ΝΕΚΡΟΣ 75ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΙΑ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής 23 Απριλίου, στη δημοτική οδό Καλαμιά – Ακράτας. Επρόκειτο για τον 75χρονο Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου, κάτοικο εν ζωή Καλαμιά Δ.Ε. Ακράτας, το αυτοκίνητο του οποίου έκανε μοιραία «βουτιά» σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων…

Συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Καλαμιάς – Ακράτας, το φορτηγό αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης του άτυχου ηλικιωμένου το οποίο και οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων. Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο ερευνώντας τα αίτια που το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε στον γκρεμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άνδρα.

Από την αστυνομία αναφέρθηκαν τα εξής για το συμβάν: ΄΄Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα από 22-4-2023 έως 23-4-2023 στην Δημοτική Οδό Καλαμιάς Ακράτας. Ειδικότερα, 75χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr