background img
banner
banner

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δικαιωθήκαμε”

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων παρέμεινε για ακόμη μία φορά στην pre league volley των Ανδρών και μάλιστα χωρίς να.. ανησυχήσει ιδιαίτερα, με την έννοια ότι “καθάρισε” την παραμονή με 2-0 νίκες επί του Πανερυθραϊκού και δεν χρειάστηκε να “καρδιοχτυπήσει” φτάνοντας μέχρι τον τελικό των πλει άουτ.

Μιλώντας στο protionline.gr ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος πέντε χρόνια στον πάγκο των “λιονταριών”, κάνει έναν απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν, τονίζοντας ότι η μεγάλη προσπάθεια όλων δικαιώθηκε.

“Το καλοκαίρι πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο όταν αποφασίσαμε να κατέβουμε χωρίς ξένο σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζαμε ότι θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο από το περυσινό με τις περισσότερες ομάδες να βρίσκονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια βασιζόμενοι στον περυσινό κορμό, ενώ οι παίκτες που προστέθηκαν, πέρα από την εμπειρία, γνώριζαν την ομάδα αφού είχαν αγωνιστεί ξανά.
Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αφού ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Θα μπορούσαμε μάλιστα να αγωνιστούμε στα πλέιο οφ και να μην έχουμε το παραμικρό άγχος για τη συνέχεια. Ήταν ο αρχικός μας στόχος που χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά τέλος καλό όλα καλά”, δηλώνει ο έμπειρος προπονητής.

“Η στήριξη του κόσμου και η διοικητική σταθερότητα”

“Η ομάδα διαθέτει δύο πλεονεκτήματα που είναι πολύ σημαντικά. Το πρώτο είναι ο φίλαθλος κόσμος της. Μας στηρίζει πλέον όλη η πόλη γιατί η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων έχει γίνει ευρύτερα γνωστή. Έχουμε ένα πολυπληθές και – το κυριότερο – υγιές και αθλητικό κοινό που βοηθάει την ομάδα χωρίς ακρότητες και η συμβολή του είναι καθοριστική. Το κλίμα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι εορταστικό και είναι δίπλα μας ακόμη και στις ήττες. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η διοικητική σταθερότητα.
Ο πρόεδρος Νίκος Ηλιόπουλος είναι μέρα – νύχτα δίπλα μας, είναι γνώστης του αθλήματος και οι κινήσεις που κάνει είναι μελετημένες σε όλα τα επίπεδα.
Είναι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις του, έχουμε τις καλύτερες συνθήκες, τους χώρους προπόνησης, τα ταξίδια μας, επιλύει κάθε πρόβλημα που τυχόν δημιουργηθεί και πραγματικά όλοι χαιρόμαστε που είμαστε στην ομάδα”.

“Άδικο το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος”

“Θα ήθελα να επισημάνω ότι, προσωπικά για εμένα είναι άδικο να μη μεταφέρουν οι ομάδες τα μεταξύ τους αποτελέσματα στα πλει οφ και τα πλέι άουτ. Όπως γίνεται δηλαδή στο μπάσκετ.
Έτσι ακυρώνεται η προσπάθεια που κάνουμε όλοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Φανταστείτε για παράδειγμα να φτάναμε να παίξουμε τελικό παραμονής με τον Περσέα, μία ομάδα που την κερδίσαμε δύο φορές, και επι πλέον σε όλο το πρωτάθλημα συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς. Θα ξεκινούσαμε από την αρχή και αν είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι όλα θα ήταν ανοιχτά για την παραμονή. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να εξετάσουν ξανά το τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος”.

“Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ”

Η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, αν και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Είχε έμπειρους παίκτες και στα μισά της σεζόν ενισχύθηκε με έναν ακόμη πολύ καλό ξένο. Καλαμάτα και Κέρκης Σάμου έχουν επίσης δυνατές ομάδες και έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα. Βρίσκονται ήδη στο 1-1 με την Καλαμάτα να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ανόδου αφού το τρίτο και τελευταίο ματς θα γίνει στην έδρα της. Όμως και ο Κέρκης είναι έμπειρη και καλή ομάδα και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr