background img
banner
banner

Έκλεισαν την σεζόν με τουρνουά τα παιδικά τμήματα των Καλαβρύτων

ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΊΚΑΡΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Χωρίς τον Αετό Ρίου που ακύρωσε την συμμετοχή του στο τουρνουά παιδικών τμημάτων στο γήπεδο των Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε μια μικρή και τελευταία για φέτος γιορτινή εκδήλωση, με τις ακαδημίες της ΑΕ Καλαβρύτων, του Ίκαρου Πετρωτού και του Άρη / Αχαϊκού.

Πολλά συγχαρητήρια έλαβαν στο φινάλε οι οικοδεσπότες για την τελειότητα του προγράμματος, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, την ποσότητα και την ποιότητα των νεαρών αθλητών.

Πρόσφεραν θέαμα και πρωταγωνίστησαν οι ταλαντούχοι νεαροί

Με σπουδαία ταλέντα γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Καλάβρυτα – Καλοκαίρι 2023” που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων με την συμμετοχή περισσότερων από 140 παιδιών των Ακαδημιών Κ-8, Κ-10 και Κ-14 της Α.Ε.Καλαβρύτων και του τμήματος Κλειτορίας, του Ίκαρου Πετρωτού και του Άρη Πατρών. Σκοπός του τουρνουά, που επιτεύχθη στο έπακρο, ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμμιλας μεταξύ των αθλητών, η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων.

Την διοργάνωση του τουρνουά είχε αναλάβει ο Διευθυντής Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων Αλέξης Χουλιάρας, συνεπικουρούμενος από τους προπονητές των τμημάτων της Α.Ε.Κ. Νίκο Παπαχριστόπουλο, Κωστή Βλάχο και Σταύρο Τσαβαλά, μαζί με τον τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας Κώστα Παπαδημητρόπουλο και των μελών της Διοίκησης.

Τα παιδιά, έπαιξαν, χάρηκαν και ξεδίπλωσαν τον ταλέντο τους σε αναμετρήσεις με πολλές φάσεις και συγκινήσεις, ενώ τα παιδιά των Καλαβρύτων όλων των τμημάτων έδειξαν οτι είναι έτοιμα να συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως έχει ανακοινώσει η Διοίκηση της Α.Ε.Κ.

Συγχαρητήρια μοίρασαν οι φιλοξενούμενοι στους διοργανωτές

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο πρόεδρος του Ίκαρου Πετρωτού Νίκος Διαμαντόπουλος από το πάθος των μικρών και την επιτυχία με την οποία στέφθηκε το τουρνουά, μοίρασε πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Τάκη Βαρβιτσιώτη, στα μέλη της διοίκησης, τον δήμαρχο Καλαβρύτων και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Με προοδευτικές ιδέες στη διοίκηση του σωματείου του Πετρωτού εννέα χρόνια συναπτά χρόνια, τα τελευταία τρία στη θέση του προέδρου, ο Νίκος Διαμαντόπουλος έχει ρίξει όλο το βάρος στην ακαδημία, η οποία όπως ισχυρίζεται ανθεί το ποδόσφαιρο και αποκλειστικά πάνω σε αυτή βασίζεται η ομάδα του Ίκαρου. Έχει ήδη αποτελέσματα με τον Γιώργο Συρμή να έχει δοθεί στην Β΄ όμάδα του Ολυμπιακού και ακόμα ένας νεαρός έφυγε για την Μαλίν Βελγίου.

Βράβευση στον υπεύθυνο ακαδημίας του Άρη Κ. Κωνσταντινίδη

Ένας παλιός γνώριμος ο Κώστας Κωνσταντινίδης με την πολύχρονη θητεία του στην Θύελλα Πατρών, είναι τώρα προπονητής στην μεγάλη ακαδημία του Άρη / Αχαϊκού.
Βραβεύτηκε για την μεγάλη του μέχρι τώρα προσφορά στο ποδόσφαιρο από τον δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο.

Τιμήθηκε χθες η ΑΕΚ για την άνοδο άρχισε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Σε γιορτή που διοργανώθηκε χθες βράδυ στο “Volcano”, βραβεύτηκε η μεγάλη ομάδα των Καλαβρύτων για την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία.
Παράλληλα στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, αφού θα ακολουθήσουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.
Όπως ανακοινώνεται από την τεχνική ηγεσία, θα αναζητηθούν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές για να καλύψουν θέσεις στην ομάδα. Αμυντικός, πλάγιος επιθετικός και φουλαριστός επιθετικός είναι τα πρώτα κενά που λογαριάζουν να συμπληρώσουν στα Καλάβρυτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr