background img
banner
banner

Αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΑΕ Καλαβρύτων

Δεν θα μπορούσε η άνοδος των Καλαβρύτων από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία, να μην συνοδευτεί με φιέστα και γιορτή ανάλογη του μεγέθους της επιτυχίας. Παρά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, ο πρόεδρος της ΑΕ Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης με το υπόλοιπο ΔΣ και την τεχνική ηγεσία, είχαν και έχουν πολλά να κάνουν.

Ήταν η οργάνωση της γιορτής και το τραπέζι που παρέθεσε την Τρίτη 20 Ιουνίου ο πρόεδρος στην ταβέρνα του. Η φροντίδα για τα μετάλλια, τα διπλώματα και τις βραβεύσεις, τα κεράσματα, γλυκά, αναψυκτικά στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν.

Η εξυπηρέτηση στους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Φυσικά ένα ακόμα ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι στην οργάνωση, είναι το τουρνουά ακαδημιών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Στο ψηλότερο «βάθρο» η ανδρική ομάδα

Στην γιορτή της Τρίτης την τιμητική της είχε η μεγάλη ομάδα, που με όπλο την έδρα 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κέρδισε με μεγάλη διαφορά από τα σωματεία που ακολουθούσαν την 2η θέση του ομίλου και την άνοδο στη συνέχεια μέσα από τους αγώνες play off.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, εύγε και στους …αρχιτέκτονες προπονητές του δημιουργήματος Κωστή Βλάχο και Νίκο Παπαχριστόπουλο.

Πολλές οι βραβεύσεις μεγάλη και η συγκίνηση

Συγκινητικές ήταν οι βραβεύσεις στην διάρκεια της εκδήλωσης. Πρώτη τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, απονεμήθηκε στον Βασίλειο Αρμπή. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης. Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην Άννα Σπιλή για τις διακρίσεις της στο άθλημα της Χιονοδρομίας. Την τιμητική πλακέτα απένειμε στην μητέρα της ο Ταμίας της ομάδας Θεοδόσης Παναγόπουλος. Τέλος τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο επι σειρά ετών βασικό στέλεχος της ομάδας Ηλία Κανελλόπουλο. Την πλακέτα απένειμε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νίκος Κυριαζής.

Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους αθλητές: ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Φλογεράς Ευθύμιος, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και Δημοτικός Σύμβουλος Ζήσης Ζησιμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων Θεόδωρος Σούκας, ο Διοικητής της ΠΥ Καλαβρύτων κ. Δημητρόπουλος και ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Καλαβρύτων κ. Ασημακόπουλος, ενώ το κύπελλο για την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α΄κατηγορία απένειμε στους αρχηγούς της ομάδας ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Πρόεδρος του σταδίου και Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Θύμιος Φλογεράς, ο Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και Δημοτικός Σύμβουλος Ζήσης Ζησιμόπουλος, o Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ Χρήστος Μπίρμας, ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων Θεόδωρος Σούκας, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Δημητρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Ασημακόπουλος η Δασάρχης Καλαβρύτων κα Κατερίνα Κολλύρου, εκπρόσωποι χορηγών, τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας, οι προπονητές των τμημάτων και πολλοί γονείς που καμάρωσαν τις επιδόσεις των παιδιών τους.

Χαιρετισμοί

Το καλωσόρισμα και ένα απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου, έκανε ο Πρόεδρος της Τάκης Βαρβιτσιώτης. Ακολούθησε η εξαγγελία των νέων δράσεων για την ερχόμενη χρονιά από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Νίκος Κυριαζή. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ο σχεδιασμός της ομάδας ωστε να συμμετάσχουν και άλλα τμήματα των Ακαδημιών στα Πρωταθλήματα υποδομών, η συμμετοχή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο πρωτάθλημα, ενώ παρουσιάστηκαν οι νέες αγωνιστικές εμφανίσεις και φόρμες στα τμήματα υποδομών.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος ο οποίος για άλλη μια φορά εξήρε την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Α.Ε.Καλαβρύτων σε όλα τα επίπεδα και τόνισε οτι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος που εκπροσωπούσε τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερώνυμα έκανε λόγο για “αθλητικό θαύμα”, αναφερόμενος στις δράσεις και την προσφορά της ομάδας. Χαιρετισμό απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σπουδαία δουλειά που κάνει η Α.Ε.Καλαβρύτων σε όλα τα επίπεδα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γιώτα Μιχαλοπούλου.

Στην γιορτή συμμετείχαν και τα παιδιά της δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων Καλαβρύτων

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr