background img
banner
banner

ΓΗΠΕΔΟ ΑΒΥΘΟΥ VS ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΡΩΝ: Τσεκάρει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Το γήπεδο του Παναιγιάλειο βρίσκεται σε κατάσταση οριστικής αλλαγής, με βαθύ σκάψιμο, φρεάτια και αποστραγγίσεις, υβριδικό χλοοτάπητα (φυσικό μαζί και συνθετικό) τουλάχιστον στις δυο περιοχές του γηπέδου.

Φυσικά όλα αυτά απαιτούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα με τα έργα να διαρκέσουν μέχρι το Φθινόπωρο και όσο ταχύτερα, τόσο καλύτερα.
Άνθρωποι της μελανόλευκης διοίκησης με σχολαστικό έλεγχο ζυγίζουν μια κατάσταση πολλών παραμέτρων.

Αυτό έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο, τις προσβάσεις στην κερκίδα από τους φιλάθλους γηπεδούχων – φιλοξενούμενων, θέση δημοσιογράφων, αίθουσα ιατρείου με τα απαραίτητα, ίντερνετ, ηχητική εγκατάσταση, ασφάλεια στους διαιτητές, εκδοτήρια εισιτηρίων, κυλικείο, και πολλά άλλα που εξετάζονται από τους εκπροσώπους του Παναιγιάλειου.

Πρόβλημα στην πρόσβαση φιλοξενούμενων έχει το γήπεδο Καμαρών

Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στις Καμάρες, είναι η προσέλευση των φιλοξενούμενων στην απέναντι από τα γραφεία κερκίδα.

Θα πρέπει να γίνει διάδρομος περίφραξης αρκετών μέτρων, (κοντά στα 500) για την ασφάλεια των επισκεπτών φιλάθλων, να απομακρυνθούν ίσως κάποιες πέτρες από την είσοδο των γηπεδούχων ή να γίνει άσφαλτος και λογικά θα χρειαστεί μια περίφραξη κι εδώ. Περίφραξη επίσης και στην πίσω μεριά της κερκίδας των φιλοξενούμενων, αφού μπορούν εύκολα να κατέβουν με τον έξω χώρο να βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο.

Τουαλέτες στους φιλοξενούμενους. Να μην λειτουργεί το κλειστό γυμναστήριο την ώρα του αγώνα.

Φυσικά υπάρχει και το πρόβλημα στην μεγαλύτερη διαδρομή από το Αίγιο για το γήπεδο Καμαρών, ο φυσικός χλοοτάπητας που μπορεί να μην αντέξει στο «όργωμα» των σωματείων της Γ΄ Εθνικής, η ταυτόγχρονη χρήση του γηπέδου από τον Αχιλλέα και πολύ πιθανόν από τον Φοίνικα / Ζήρια.

Σε πρώτη επιλογή η Αβυθος

Με τα παραπάνω δεδομένα το γήπεδο της Αβύθου είναι πιο προσιτό κυρίως από οικονομικής άποψης, αφού οι απαραίτητες κατασκευές είναι πολύ λιγότερες από το γήπεδο των Καμαρών.
Προς τα εκεί κατευθύνεται προς το παρόν και η διοίκηση του Παναιγιάλειου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr