background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Με τις δηλώσεις συμμετοχής η κατάρτιση ομίλων

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR Ο Θ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μη δήλωσης συμμετοχής από κάποιο ή κάποια σωματεία για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό μπορούμε να το ξέρουμε στις 15 Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία θα έχουν ξεκαθαρίσει οι δηλώσεις συμμετοχής, αν χρειαστεί δηλαδή να προβεί η ΕΠΟ σε προσθαφαιρέσεις, κι αν τελικά όλοι οι όμιλοι περιλαμβάνουν στις τάξεις τους τις 18 ομάδες που έχει ορίσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η σέντρα

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΠΟ σε ότι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική, είναι να γίνει η σέντρα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
Κάτι που δεν πρέπει να το «δέσουμε» από τώρα, αφού είμαστε στην Ελλάδα και οι διδαχές που μας ακολουθούν τα τελευταία χρόνια, μας αποθαρρύνουν να σταντάρουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τα εδώ πρωταθλήματα.

Για την αναποδιά των πρωταθλημάτων καραδοκούν τυχόν ενστάσεις, χρέη, διοικητικές αντιπαραθέσεις, λάθη εκτίμησης στα μπάτζετ και οπισθοχώρηση από την αρχική απόφαση λήψης συμμετοχής στα πρωταθλήματα.

Θ. Ανδριόπουλος: «Δύσκολος και …ταξιδιάρης ο όμιλος»

Αφού συγκεντρώσαμε τα πρώτα στοιχεία στην διαμόρφωση του 3ου ομίλου που θα αγωνίζεται ο Παναιγιάλειος, με τη σειρά του ο προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος αναφέρει στo protionline.gr τις πρώτες του εκτιμήσεις για τον όμιλο και τους αντιπάλους: «Δύσκολος και ταξιδιάρης ο όμιλός μας, με πολύωρες μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις. Από την πλευρά μας θα πρέπει να κινηθούμε με επαγγελματική νοοτροπία και ανάλογα με την Super League 2. Είδαμε τις μεγάλες απώλειες που είχε πέρυσι η Πελοπόννησος και θα πρέπει να προετοιμαστούμε ανάλογα μην μας δημιουργηθούν ανάλογα προβλήματα. Αυτή η νέα Γ΄ Εθνική είναι πιο δύσκολη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καλό κτίσιμο στο ρόστερ και στη δυναμική μας.»

«Όλα ρευστά για το νέο πρωτάθλημα»

Για τις τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν από την ΕΠΟ ξεφεύγοντας από τα τελευταία καθιερωμένα, αλλά και τις περιπτώσεις να μην δηλώσουν ομάδες συμμετοχή μας μίλησε ο προπονητής του Παναιγιάλειου: «Δεν αποκλείονται …κραδασμοί στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, όταν στην Super League 2 βλέπουμε τις ομάδες να κινούνται σε νερά …αχαρτογράφητα.
Το διάστημα του καλοκαιριού είναι αρκετό για να μας αλλάξουν τα δεδομένα μέσα από τις διοικήσεις, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάποιες ενστάσεις….»

Στην μεταγραφική ενίσχυση στάθηκε πάλι ο Θόδωρος Ανδριόπουλος: «Βλέπουμε τον όμιλο, το πώς θα κινηθούν οι άλλες ομάδες και επικεντρωνόμαστε σε οικονομικές μεταγραφές με δικά μας παιδιά από την Αιγιάλεια, γενικά την Αχαΐα και μετά βλέπουμε. Υπάρχει καλή διάθεση από τη διοίκηση, όπως υπάρχει από τώρα ενδιαφέρον ποδοσφαιριστών να έρθουν στον Παναιγιάλειο κι εδώ πρέπει να γίνουν προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις για τον στόχο μας που θα είναι υψηλός και σ’ αυτή την κατηγορία. Ένα πολύ δύσκολο κομμάτι στην ενίσχυσή μας, είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να διαθέτουν αρκετά προσόντα έτσι ώστε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.»

«…Βραχνάς το γήπεδο»

«Σύμφωνα με την έναρξη του πρωταθλήματος θα προγραμματίσουμε και την αρχή της προετοιμασίας μας», είπε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, ερωτηθείς για την προετοιμασία και την κατάσταση του γηπέδου. «Υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθούμε το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου, αφού θα χρειαστεί να συμπληρώσουμε τουλάχιστον έξι εβδομάδες προπονήσεων.
Υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδό μας, γεγονός που θα μας ταλαιπωρήσει στις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια μέχρι να μας παραδοθεί προς χρήση.»

Συνάντηση Δημήτρη Ανδριόπουλου με προπονητή

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον επικεφαλής της διοίκησης Δημήτρη Ανδριόπουλο με τον προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου, παρόντος και του γενικού αρχηγού Γιάννη Γεωργιάδη. Συζητήθηκαν τα γενικά θέματα της ομάδας και στο επόμενο ραντεβού που θα είναι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα γνωστοποιηθεί στον προπονητή του Παναιγιάλειου το μπάτζετ που θα ορίσει η διοίκηση για τη νέα χρονιά. Ύστερα από αυτό καταλήγουμε σε μια ανεπίσημη συνεργασία του Αιγιώτικου Συλλόγου με τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το ΔΣ

Μια σειρά επαφών αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από την διοίκηση του Παναιγιάλειου. Η παρουσία «συμπαικτών» στα οικονομικά της ομάδας που θα βοηθήσουν στην πράξη την ομάδα, θα καθιερώσει και σε ένα βαθμό το μπάτζετ της περιόδου 2023 -24.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr