background img
banner
banner

Εκδήλωση επίδειξης Cheerleading το Σάββατο στο “Γ. Παππάς” από τις “Μωβ Κινήσεις”

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η όμορφη εκδήλωση επίδειξης Cheerleading “Έκρηξη πλανητών” θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 9.30μμ στο υπαίθριο θέατρο “Γεώργιος Παππάς” από τις τσιρλίντερς του Αιγίου. Οι μαζορέτες “Μωβ Κινήσεις” της Κατιάνας Λατάνη (από 4 εως 18 ετών) θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα με το οποίο θα διαγωνιστούν σε λίγες ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Olympus All Star Cheer Open, στο οποίο υπόσχονται νέα μετάλλια και διακρίσεις. Οι χορογραφίες είναι της Κατιάνας Λατάνη και του Γιώργου Γρηγοριάδη.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και το Olympus All Star Cheer Open, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά τις δύο επιτυχημένες «On Tour» χρονιές και ετοιμάζονται να κατακλύσουν το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) «Νίκος Γκάλης, το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2022.

Περισσότεροι από 1.600 αθλητές και αθλήτριες του Cheerleading θα δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα συμμετάσχουν 20 σύλλογοι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading και μάλιστα ανάμεσα τους υπάρχουν τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι στο θεσμό. Από την Κρήτη, οι Γ.Σ. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης και Φ.Ο.Η Αριάδνη, από το Γαλάτσι Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος.

Αναλυτικά οι σύλλογοι μέλη που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading είναι: Αμαζόνες, Ελληνικό Αστέρι, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Χοροκίνηση Ναυπλίου, Αποσπερίδες, Ακαδημία Μαζορετών Λαμίας, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, Σειρήνες του Βορρά, ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι, Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος, ΥΑΔΕΣ, Ελληνικές Σταγόνες, Μωβ Κινήσεις, ΦΟΗ Αριάδνη, Αρμονία Θήβας, ΓΣ Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης, ΑΓΣ Νέμεσις, ΑΣ Ολύμπιος Ζευς και Εύαθλοι Τρικάλων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr