background img
banner
banner

Ε.Α. Παραλίας και Προφήτης Ηλίας στον τελικό κυπέλου ΕΣΚΑ-Η!

Η εκπληκτική ΕΑ Παραλίας, μετά τον τελικό του πρωταθλήματος έφτασε και στον τελικό κυπέλου της ΕΣΚΑ-Η, αποδεικνύοντας ότι μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε η φετινή πορεία της. Γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επικράτηση του Αστέρα Τέμενης με 4-3 στη σειρά των τελικών και την κατάκτηση του τίτλου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η ΕΑ Παραλίας, στην ημιτελικό “άλωσε” και το κλειστό της ΕΑΠ επικρατώντας με 70-67 της ομώνυμης ομάδας και… έκλεισε θέση για τον τελικό. Απέναντί της, μία ακόμη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς.

Ο Προφήτης Ηλίας, ομάδα της Α2 ΕΣΚΑ-Η που στον άλλο ημιτελικό “σάρωσε” στο κλειστό της Αλεξιώτισσας με 86-64 την πρωταθλήτρια της κατηγορίας ΑΕ Βαρθολομιού!

Ο Προφήτης Ηλίας αγωνίστηκε ουσιαστικά με την εφηβική του ομάδα (με επιλογή του), με παιδιά κάτω των είκοσι χρονών που πραγματικά έκλεψαν” την παράσταση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ενώ ήταν πίσω 7-17 στο πρώτο δεκάλεπτο, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 38-25. Δηλαδή, το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 31-8!!!

7-17, 38-25, 60-50, 86-64.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Θεοχάρης) : Ζαχαρόπουλος 10(1), Πανταζόπουλος 4, Αναστασόπουλος, Ι. Αγγιούς, Ζαρίφης 9, Λεοντίου 18(2), Καρατζαφέρης 15, Μπουντουράσας 18(2), Πανής, Ζέλι 3, Πανοβράκος 3(1), Γαλύφας 6.

Α.Ε. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ (Καρύδας) : Κατοχιανός 5, Μηλέσης 3, Θεοδωρόπουλος 14(2), Περδίκης 10(1), Χαλίκιας 6(1), Τσιχλιάς, Γιαρικάνης, Καστελιώτης 8, Ρούνης 18, Αγραπιδάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr