background img
banner
banner

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου άγγιξε τον σφυγμό της αγοράς του Αιγίου | ΦΩΤΟ

“ΒΟΛΤΑ” ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η επαφή με τον κόσμο και η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας είναι τα χαρακτηριστικά της Αχαιής Χριστίνας Αλεξοπούλου που κατάφερε να έρθει πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Συνεχίζοντας αυτή την πολιτική αλλά κυρίως ανθρώπινη στάση της, η κ. Αλεξοπούλου πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 2 Ιουνίου επίσκεψη στην αγορά του Αιγίου, ανταλλάσσοντας απόψεις με πλήθος εμπόρων και καταναλωτών.

Η επίσκεψή της στο κέντρο της πόλης και στον “πυρήνα” της εμπορικής κίνησης, έγινε τη στιγμή που καταστήματα ήταν ανοιχτά, με σκοπό αφενός να ενεργοποιήσει περισσότερους πολίτες και να ενημερώσει για το πρόγραμμα της ΝΔ, αφετέρου να μπορέσει να αγγίξει τον παλμό της αγοράς και των πολιτών κάθε ηλικίας, ψηφοφόρους της ή μη. Κατάφερε να συνομιλήσει με πολύ κόσμο και να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών, εισπράττοντας ταυτόχρονα μεγάλη αποδοχή.

Το… ρεύμα την ακολούθησε και στην περιοδεία της

Η Αχαιή πολιτικός – από ό,τι φαίνεται – δεν… επαναπαύεται στις “δάφνες” της και το μεγάλο “ρεύμα” που κατάφερε να έχει στην προ ημερών εκλογική αναμέτρηση. Με θετική ενέργεια και ευγενική διάθεση, προτίμησε να “ενσωματωθεί” με τους Αιγιαλείς που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στους κεντρικούς δρόμους. Κατέβηκε την οδό Μητροπόλεως, βρέθηκε στις οδούς Ερμού και Κλ. Οικονόμου και μαζί με λιγοστούς συνεργάτες της, χαιρετούσε τον κόσμο με εμφανέστατη θετική αύρα. Υπενθύμιζε την εκ νέου πολιτική προσπάθεια στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες. Άκουσε παράπονα και ανησυχίες, ευχές και συγχαρητήρια για την επιτυχία της και εξέφρασε σε όλους την επιθυμία και βούλησή της να εργαστεί ακόμα πιο σκληρά και επισταμένα, μέσα από την νέα Βουλή που θα προκύψει, στην κατεύθυνση επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Αιγιάλεια.

Η κ. Αλεξοπούλου, άκουσε με αρκετά θετική διάθεση κάποιους προβληματισμούς πολιτών. Υπήρξαν ορισμένοι που θέλησαν να την συγχαρούν εγκάρδια για την πρωτιά στην εκλογική λίστα, ενώ κάποιοι άλλοι βρήκαν την… ευκαιρία να της εκφράσουν αγωνίες, παράπονα, ενστάσεις και ανησυχίες, που αφορούσαν κυρίως την ποιότητα ζωής τους, την ακρίβεια και την οικονομική τους κατάσταση. Από τα… highlights, ήταν αφενός κάποιοι δημότες που δήλωσαν πολιτικά απόμακροι, κάποιοι άλλοι που της υπενθύμισαν το ποσό κακό έχει γίνει στην πόλη με την μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, αλλά και κάποιοι ακόμα που της τόνισαν την δεινή οικονομική κατάσταση που βιώνουν, δηλώνοντάς της και την ανικανότητά τους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της οικογένειάς τους στο κάθε μέρα. Χαρακτηριστική ήταν και η εκτίμηση καταστηματάρχη της οδού Ερμού που της διάβασε το προσωπικό του… exit poll, αναφέροντας της μέχρι και τα τελικά ποσοστά που πιστεύει ότι θα έρθουν, στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου!

“Η Αιγιάλεια στις προτεραιότητές μας”

Η ίδια η κ. Αλεξοπούλου, μιλώντας στο protionline.gr ια την εξόρμησή της, τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που επισκέφτηκα σημαντικές δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο του Αιγίου αλλά και πολλά σημεία της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσω με τους συμπατριώτες μου και να προωθήσω το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Διαθέτουμε τη μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν όλοι. Μόνο στην Αχαΐα υλοποιούμε ήδη ένα τεράστιο πρόγραμμα, 80 και πλέον έργων και συνολικού προϋπολογισμού 3,7 δις ευρώ”.

Η κ. Αλεξοπούλου κλείνοντας τις δηλώσεις της στo protionline.gr και δηλώνοντας ικανοποιημένη με την ανταπόκριση του κόσμου στο πρόσωπό της, ανέφερε: “Η Αιγιάλεια ανήκει στις προτεραιότητες αυτής της προσπάθειας που γίνεται, με έργα που θα αλλάξουν το πρόσωπο της περιοχής τα επόμενα χρόνια, όπως είναι τα εσωτερικά αποχετευτικά δίκτυα και το διυλιστήριο του Σελινούντα. Ζήτησα την στήριξή του κόσμου της Αιγιάλειας για να μπορέσει να γίνει εφικτό το πολιτικό μας “όραμα”. Μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και με μία αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να επιτευχθεί στο απόλυτο αυτός ο στόχος και να σχεδιαστεί η Ελλάδα του μέλλοντος”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr