background img
banner
banner

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας και στον ΕΦΚΑ Αιγίου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας και συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος. Την κ. Αλεξοπούλου υποδέχθηκε ο διοικητής του Τμήματος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Ροδόπουλος με τον οποίο συζήτησαν για τα ζητήματα ασφάλειας της περιοχής της Αιγιάλειας και την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Τμήματος με προσωπικό.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου της κ. Αλεξοπούλου, ΄΄στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία, περιλαμβάνεται  ο σχεδιασμός τοπικών επιχειρησιακών παρεμβάσεων σε συνδυασμό με την αποδέσμευση πέντε χιλιάδων αστυνομικών που θα ενισχύσουν όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της περιφέρειας. Στην Αιγιάλεια, στόχος είναι να ενισχυθεί η αστυνόμευση της πρώτης γραμμής με επιπλέον προσωπικό και νέα υλικοτεχνική υποδομή, αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογίες΄΄.

Στη συνέχεια, η Αχαιή υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Αιγίου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα ζητήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας που αφορούν στην περιοχή της Αιγιάλειας. ΄΄Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την κοινωνική ασφάλιση και αυτό αποδεικνύεται με στοιχεία. Η επιτάχυνση απονομής εκκρεμών συντάξεων με μέσο όρο της 60 ημέρες, η ψηφιοποίηση του Μητρώου Ασφαλισμένων, η αύξηση των συντάξεων για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, η αύξηση των προνοιακών επιδομάτων του ΕΦΚΑ, ο ενιαίος αριθμός εξυπηρέτησης πελατών (1555), η μονιμοποίηση των ηλεκτρονικών ραντεβού στα ιατρεία του ΕΦΚΑ, το πρόγραμμα «προσωπικός βοηθός» όλων των ΑΜΕΑ και η πρόσληψη 500 μονίμων υπαλλήλων το 2022, είναι οι πιο σημαντικές παρεμβάσεις μέχρι σήμερα. Στο πρόγραμμα της νέας τετραετίας, εκτός από τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ και την πρόσληψη προσωπικού, περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στην κοινωνική ασφάλιση, στην πρόνοια, στη στεγαστική πολιτική, στο δημογραφικό και στην οικογένεια΄΄, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr