background img
banner
banner

Κάλεσμα από το Αίγιο για δυνατό ΚΚΕ μέσα στη Βουλή

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στις 21 Μαΐου χαμογέλασαν από την άνοδο του ΚΚΕ σε ψήφους και ποσοστό και στον δήμο Αιγιαλείας, νιώθοντας ότι οι προσπάθειές τους αναγνωρίστηκαν, καθώς και ότι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Αχαΐα μπήκε ως επιλογή στο κάδρο ακόμα περισσότερων… Η πραγματική «μάχη» όμως -όπως τονίστηκε στη χθεσινοβραδινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Αίγιο -είναι αυτή που δίνεται στην κάλπη της Κυριακής 25 Ιουνίου, με στόχο την ενδυνάμωση του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή.

Στον εξωτερικό χώρο του εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ στην οδό Κλεομένους Οικονόμου στο Αίγιο, μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος βρέθηκαν χθες το βράδυ, δίνοντας «υπόσχεση» στήριξης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου (Μπακόπουλος Ντρίνιας) Γιάννης Μποδιώτης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: ΄΄Όσοι σκέφτηκαν να ψηφίσουν και να στηρίξουν το ΚΚΕ αλλά δεν το έκαναν, ας το κάνουν αυτή τη φορά, γιατί διλήμματα δεν πρέπει πλέον να υπάρχουν. Η Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν κοινές πολιτικές και κοινή γραμμή “πλεύσης”. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος είναι το μοναδικό Κόμμα με σταθερότητα σε ποσοστό 40% όπως έδιναν τα προεκλογικά γκάλοπ.

Θέλουμε η Αιγιάλεια να ισχυροποιήσει την δύναμη που αποκτήσαμε, θέλουμε η Αιγιάλεια να υψώσει τη φωνή της, έχοντας μία ισχυρή παρουσία ως αντιπολίτευση, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε. Είμαστε η μοναδική δύναμη που μαχόμαστε για τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Και αυτός ο λαός είναι έτοιμος να πάρει τις τύχες του, στα χέρια του. Καλούμε τον λαό της Αιγιάλειας να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ στη μεθαυριανή εκλογική αναμέτρηση και να δώσει δυνατό “μήνυμα” αντιπολίτευσης μέσα από την κάλπη΄΄.

«Το ΚΚΕ θα θέσει ισχυρά εμπόδια στα αντιλαϊκά σχέδια της παντοδυναμίας»

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα, επισήμανε: ΄΄Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της εκλογικής αναμέτρησης και από αυτή την κάλπη, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα προκύψει κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Όμως το ερώτημα δεν είναι ποια κυβέρνηση θα βγει, αλλά πόσο ισχυρή θα είναι η αντιπολίτευση και η “φωνή” του λαού μέσα στη Βουλή. Μένουν λίγες ώρες μέχρι το εκλογικό αποτέλεσμα και πρέπει να ξέρουν όλοι το αντίπαλο δέος το οποίο θα βάλει ισχυρά εμπόδια, να ξέρουν ποιος θα σταθεί ενάντια στην πολιτική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξακολουθούν να είναι οι πολύτιμοι χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τα δύο αυτά κόμματα σπέρνουν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια στον απλό λαό και κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο έργο των λαϊκών μαζών΄΄.

Και συνέχισε: ΄΄Δεν αρκεί στην Ελλάδα μία κυβέρνηση που θα κάνει το μεγαλύτερο ή μικρότερο κακό, γιατί έχουν όλα αυτά τα τρία κόμματα έχουν κοινή συνισταμένη η οποία είναι ενάντια στα συμφέροντα του απλού πολίτη. Συντρόφισσες και σύντροφοι της Αιγιάλειας, όταν μιλάμε για παντοδυναμία, μιλάμε ουσιαστικά για βαθύτατα αντιλαϊκά σχέδια, για ψήφιση νόμων ενάντια στα συμφέροντα του απλού πολίτη΄΄.

Καταλήγοντας, ο κ. Καραθανασόπουλος, τόνισε: ΄΄Δώστε με την ψήφο σας ένα ρωμαλέο και δυνατό “παρών”, δώστε μας με την ψήφο σας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα με ένα δυνατό και ισχυρό ΚΚΕ΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr