background img
banner
banner

Ταξιδάκια «αναψυχής» στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ 3o ΟΜΙΛΟ

Ενώ οι δυο πρώτοι όμιλοι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δείχνουν να ξεκαθαρίζουν, στον 3ο και 4ο όμιλο κυριαρχεί ένα μεγάλο μπέρδεμα το οποίο καλείται να λύσει και να απλοποιήσει η ΕΠΟ, καταρτίζοντας αυτούς τους ομίλους με το δικό της σκεπτικό.

Με την Ζάκυνθο να φαίνεται πως έχει κατεύθυνση προς το δεύτερο όμιλο, για τη συνέχεια έχουμε την Πελοπόννησο, τα νησιά, την Αττική, την Κρήτη και είναι οι περιοχές που θα «φορέσουν» τα σωματεία τους στους δυο τελευταίους ομίλους.

Τα «στάνταρ» σωματεία

Με τις πρώτες εκτιμήσεις τα σωματεία που θα έλθουν στον 3ο όμιλο που θα συμμετέχει και ο Παναιγιάλειος, είναι: Ρόδος, Ιάλυσος, ΑΕ Ροδίων Αφάντου (ΑΕΡΑ) και ΑΟ Πυλίου Κω (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Μύκονος (ΕΠΣ Κυκλάδων), Ερμιονίδα, Φοίνικας Ν. Επιδαύρου και Παναργειακός (ΕΠΣ Αργολίδας), Μεσολόγγι (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ΠΑΟ Βάρδας (ΕΠΣ Ηλείας), Εράνη Φιλιατρών (ΕΠΣ Μεσσηνίας), ΠΑΣ Κόρινθος (ΕΠΣ Κορινθίας), Νέα Αρτάκη (ΕΠΣ Εύβοιας), Πανελευσινιακός και Βύζας (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής).

Τα σενάρια για την συμπλήρωση της 18άδας

Από τον 4ο όμιλο που περιλαμβάνει το υπόλοιπο Αττικής και την Κρήτη, θα προστεθούν στον όμιλό μας κάποια σωματεία για να συμπληρωθεί η 18άδα στον 3ο όμιλο.
Αν είναι από την Αττική έχουμε τους εκπροσώπους: Αγ. Παρασκευή, Αρης Πετρούπολης, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟ Ρουφ, Φωστήρας, Ατρόμητος Πειραιά, Εθνικός Πειραιά, Προοδευτική, Αστέρας Βάρης, Θύελλα Ραφήνας και Μαρκό.
Τα σωματεία από την Κρήτη που παίζουν στην Γ΄ Εθνική είναι: Αγ. Νικόλαος, Αλμυρός, Ατσαλένιος, Γιούχτας, Επισκοπή, Ερμής Ζωνιανών, Ηρόδοτος.

Περιμένουμε την κατάρτιση των ομίλων

Δεν είναι λοιπόν ακόμα σίγουρο (όπως πάντα) σε αυτούς τους ομίλους ο τρόπος που θα συμπληρωθούν για να κατέβουν στο πρωτάθλημα, οπότε θα περιμένουμε την τελική απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να γνωρίσουν τα σωματεία τους αντιπάλους και τα ταξίδια που τους περιμένουν στις ουκ ολίγες 34 αγωνιστικές που ακολουθούν.

Δεν αλλάζει κάτι στην προκήρυξη

Όπως είχε ανακοινωθεί η περυσινή προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής που είχε διάρκεια για δυο έτη, συμπεριλαμβάνοντας και την φετική αγωνιστική σεζόν, έτσι και θα παραμείνει.
Οι ενστάσεις και οι προσπάθειες εκπροσώπων σωματείων να διατηρηθούν οι 5 όμιλοι για να αποφύγουν υποβιβασμούς δεν έπιασαν τόπο.
Αυτό όμως που προστέθηκε στην προκήρυξη ύστερα από κάποιες απαράδεκτες συμπεριφορές σωματείων να μην παίζουν κάποιους τελευταίους αγώνες για να αποφύγουν ταλαιπωρία και έξοδα είναι η ανακοίνωση τιμωριών.
Θα ανακοινωθεί λοιπόν από την ΕΠΟ αφαίρεση βαθμών για τους παραβάτες και χρηματικό πρόστιμο, ώστε να βγάλουν από το μυαλό τους αντίστοιχες συμπεριφορές.

Απορρίφθηκε η ένσταση της Βάρδας κατά του Λεβάντε

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΟ Βάρδας σε βάρος του Λεβάντε, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καπετάνη. Έτσι, ο βαθμολογικός πίνακας παραμένει ως έχει, καθώς ούτως ή άλλως, η ομάδα της Βάρδας τερμάτισε στην πρώτη θέση και προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική.
Είχε δίκιο τελικά η ΕΠΣ Ζακύνθου η οποία από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχε καμιά ανησυχία για την έκβαση της απόφασης.
Παράλληλα ύστερα από αυτή την εξέλιξη και με ισοπαλία στην Βάρδα ο Παναιγιάλειος θα κατακτούσε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο.
Τέλος καλό, όλα καλά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr