background img
banner
banner

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου

Οι μπουλντόζες… έπιασαν δουλειά. Οι εργασίες για την αλλαγή του…στοιχειωμένου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ξεκίνησαν και το αργότερο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2023 θα είναι έτοιμο προς χρήση. Στο γήπεδο θα τοποθετηθεί υβριδικός χλοοτάπητας, ίδιος όπως στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αφού θα είναι τόσο φυσικός όσο και συνθετικός.

Το γήπεδο θα κλείσει για περίπου έξι μήνες αφού αυτό είναι το ανώτατο χρονικό όριο που έχει ο εργολάβος για να παραδώσει έτοιμο προς χρήση το γήπεδο. Το έργο έχει προϋπολογισμό περίπου 600.000 ευρώ. Θα γίνουν αρχικά χωματουργικές εργασίες, στην συνέχεια θα φτιάξουν το αποστραγγιστικό δίκτυο, αφού θα τοποθετηθούν συλλεκτήριοι αγωγοί και αγωγοί αποστράγγισης ενώ θα γίνει και κατασκευή φρεατίων συλλογής, πριν τοποθετηθεί ο υβριδικός χλοοτάπητας.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η ανακατασκευή γίνεται με μέθοδο τέτοια, ώστε να αυξηθούν οι ώρες χρήσεις σε 1000 ώρες/έτος (περίπου 20ώρες εβδομάδα) σε σχέση με τις 6ώρες/εβδομάδα που ενδείκνυνται για τον φυσικό χλοοτάπητα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr