background img
banner
banner

«Οδύσσεια» για την πρόσβαση στην παραλία του Λόγγου

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με την τακτική που ακολουθείται στο έργο των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης στην κοινότητα Λόγγου, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» Παναγιώτης Μαρινόπουλος. Εξέφρασε την ανάγκη να δοθούν όλοι οι δρόμοι στην κυκλοφορία καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία των παραλιακών καταστημάτων, όμως η πρόσβαση είναι προβληματική.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στo protionline.gr ο κ. Μαρινόπουλος, ΄΄εγώ ο ίδιος κινούμενος στον Λόγγο προσπάθησα να φτάσω στην παραλία και δυσκολεύτηκα, καθώς ο κεντρικός δρόμος ήταν κλειστός επειδή είχε σκαφτεί για την αποχέτευση. Αρκεί να σκεφτεί κανείς τι έχει να περάσει ένας ξένος, επισκέπτης της περιοχής που είναι βέβαιο ότι θα χαθεί και δεν θα φτάσει ποτέ στην παραλία. Αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος των καταστημάτων που ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους΄΄. Και πρόσθεσε: ΄΄Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν πώς και πώς τον τουρισμό και ο δήμος να εκτελεί τώρα αυτό το έργο΄΄. Μάλιστα, ο κ. Μαρινόπουλος ζήτησε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα δοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι του Λόγγου για ντόπιους κι επισκέπτες.

«Γίνεται άμεση αποκατάσταση των τομών» επισήμανε ο πρόεδρος

Για το θέμα ρωτήθηκε από τo protionline.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Λόγγου Διονύσης Σκαρμούτσος, ο οποίος επισήμανε τα εξής: ΄΄Όταν κλείνει ένας δρόμος εξαιτίας των έργων του αποχετευτικού δικτύου, κλείνει εντελώς περιστασιακά λόγω και αυτό δεν διαρκεί παραπάνω από λίγες ώρες της ημέρας. Οι άνθρωποι που κάνουν τα έργα της αποχέτευσης, ναι μεν πραγματοποιούν τομές στο οδόστρωμα ώστε να περάσουν τους σωλήνες της αποχέτευσης, όμως φεύγοντας το μεσημέρι τις κλείνουν΄΄. Και πρόσθεσε ο κ. Σκαρμούτσος: ΄΄Στις επιχειρήσεις της κοινότητας αυτές οι εργασίες δεν φέρνουν ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες, έχουν συμβιβαστεί με την παρουσία των συνεργείων και κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου της αποχέτευσης για την κοινότητά μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr