background img
banner
banner

«Κόπηκε» ο παραλιακός δρόμος Σελιανιτίκων από τα έργα

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Την έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που διαμορφώθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου στην ανατολική πλευρά της παραλίας Σελιανιτίκων μετέφεραν στο Protionline.gr κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Αιτία στάθηκε μία μεγάλη τομή στο οδόστρωμα εξαιτίας του έργου της αποχέτευσης, με αποτέλεσμα – όπως τόνισαν – το κλείσιμο του δρόμου και την όχληση των λουόμενων.

Οι ίδιοι πολίτες μετέφεραν στο protionline.gr ότι το συνεργείο έσκαψε τον δρόμο και μετέφερε τα χώματα στην ακτή, με αποτέλεσμα αυτά να πέσουν στη θάλασσα και το νερό να πάρει καφέ χρώμα, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα άνθρωποι έκαναν το μπάνιο τους. Επιπλέον, τόνισαν πως το έργο της αποχέτευσης έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά τους εξαιτίας των απανωτών διακοπών στην υδροδότηση. Σημείωσαν ακόμη πως δεν μπορεί να κλείνει ο παραλιακός δρόμος ενώ υπάρχουν επιχειρήσεις που λειτουργούν στο σημείο.

Ερωτηθείς από τo Protionline.gr για το θέμα, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Ρόζος, έκανε γνωστό πως βάσει της ενημέρωσης που έχει, το τμήμα αυτό και η συγκεκριμένη τομή είναι στο τελείωμα της οδού Φλοίσβου και κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο κομμάτι στο οποίο γίνεται παρέμβαση στην παραλιακή ζώνη.

«Χρειάζεται υπομονή» ανέφερε ο πρόεδρος

΄΄Η συγκεκριμένη τομή ανοίχτηκε στα πλαίσια των εργασιών του δικτύου της αποχέτευσης. Χρειάζεται να υπάρξει κατανόηση και από τους ντόπιους κατοίκους αλλά και από τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην περιοχή.
Θα υπάρξουν αρκετές παρεμβάσεις, όχι μόνο στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και σε άλλα σημεία. Η συγκεκριμένη τρύπα ανοίχτηκε για την σύνδεση κάποιων αγωγών, και ναι μεν μπορεί να κόβεται η κυκλοφορία για λίγες ώρες την ημέρα (μέχρι να γίνουν οι εργασίες) αλλά δίδεται ξανά στην κυκλοφορία στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Φυσικά και επηρεάζει τη λειτουργία επιχειρήσεων ή τη διέλευση του κόσμου η διάνοιξη αυτή. Από τη στιγμή όμως που έχει ξεκινήσει το έργο πρέπει να οπλιστούν όλοι με υπομονή και με την απαραίτητη κατανόηση, γιατί οι εργασίες γίνονται σε μία τέτοια περίοδο που δεν «βοηθάει» καθόλου, καθώς έχει ξεκινήσει η τουριστική κίνηση΄΄, επισήμανε ο κ. Ρόζος.

Παράκαμψη για τα οχήματα

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η τομή αυτή έκλεισε προσωρινά και δόθηκε παράκαμψη για τα αυτοκίνητα ώστε να εξυπηρετείται η κυκλοφορία. Σήμερα Τετάρτη πάντως οι εργασίες θα συνεχιστούν στο ίδιο σημείο, δίχως να έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr