background img
banner
banner

Ολοκληρώνονται τα σχέδια για το καταφύγιο

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Ενημέρωση γύρω από τη δημιουργία του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, ζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός», Θανάσης Χρυσανθόπουλος. Η απάντηση που έλαβε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Φραγκονικολόπουλο είναι ότι το Καταφύγιο θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Χρυσανθόπουλος ζήτησε ενημέρωση καθώς έχουν περάσει έξι μήνες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η έγκριση της χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών. Όπως τόνισε ο κ. Φραγκονικολόπουλος, ΄΄έχει προχωρήσει η μελέτη για το καταφύγιο, τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί τα σχέδια και θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση΄΄.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει προϋπολογισμό 420.600 ευρώ και θα αποτελέσει σύγχρονη δομή προσωρινής φιλοξενίας, που θα διαθέτει κατάλληλες συνθήκες και προβλεπόμενο εξοπλισμό για μεταφορά και φροντίδα, σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες για τα αδέσποτα, όσο καιρό χρειαστεί. Το έργο περιλαμβάνει και την προμήθεια οχήματος περισυλλογής, αλλά και στείρωση, στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr