background img
banner
banner

Συναντήσεις Μαστοράκου με Μαρτζάκλη και Τσάτσαρη για την αστυνόμευση στην Αχαΐα

Επίσκεψη-συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη είχε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Άννα Μαστοράκου στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα με φορείς της περιοχής.

Ο Απόστολος Μαρτζάκλης ενημέρωσε την κ. Μαστοράκου για θέματα της ΕΛΑΣ, με την πρόεδρο του ΙΣΠ από την πλευρά της να εκφράζει και να μεταφέρει την ικανοποίηση που νιώθει ο λαός της Αχαΐας για τη χαμηλή εγκληματικότητα στην περιοχή, την εξάλειψη του φαινομένου των μεταναστών στο χώρο του Λιμανιού και γενικότερα για την υποδειγματική εικόνα της Αστυνομίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε η Άννα Μαστοράκου από τη συνάντησή της με τον Απόστολο Μαρτζάκλη, η στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς και τα μέσα της Αστυνομίας κρίνονται ικανοποιητικά, ενώ το νέο Αστυνομικό Μέγαρο που θα ανεγερθεί στο ΚΕΤΧ με τη μέθοδο ΣΔΙΤ θα συνεισφέρει τα μέγιστα στο στεγαστικό πρόβλημα.

Η κ. Μαστοράκου συναντήθηκε και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη, ο οποίος ενημέρωσε την πρόεδρο του ΙΣΠ για θέματα της ΕΛΑΣ σε επίπεδο Νομού.
Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, κατέγραψε ότι υπάρχει ικανοποιητική στελέχωση και επάρκεια μέσων και ότι η εγκληματικότητα είναι αντιμετωπίσιμη, με μοναδικό ίσως μελανό σημείο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσάτσαρης, τη διακίνηση – χρήση ναρκωτικών ουσιών από σχετικές μικρές ηλικίες παραβατών.

Οι επαφές της Άννας Μαστοράκου με φορείς και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr