background img
banner
banner

Πλημμύρισαν τα γήπεδα από Ακαδημίες νεαρών ποδοσφαιριστών

ΟΔΕΥΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΟ «ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ» ΤΟ «ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ» ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Έχει εισέλθει για τα καλά στην περιοχή μας και όχι μόνο το «Θουκιδίδειο» τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών από όλη την Ελλάδα, σε μια περίοδο που η αγωνιστική κίνηση έχει πάψει από τα παιδικά πρωταθλήματα των κατά τόπους Ενώσεων.

Απερίγραπτη η κινητοποίηση των νεαρών αθλητών, που έχουν τα δικά τους κίνητρα να προβληθούν, να πανηγυρίσουν τη νίκη και την επιτυχία, να πάρουν τα κύπελλα και τα μετάλιά τους.

Ο …χαμός στις εγκαταστάσεις στο «Σήμαντρον»

Στα γήπεδα που διαθέτει το «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα Αιγιάλειας, οι νεαροί αθλητές έχουν ένα παραπάνω λόγο να ζουν και να απολαμβάνουν τους αγώνες τους. Βασικά προερχόμενοι από περιοχές της Αθήνας, φιλοξενούνται στα κτίρια του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τις πισίνες και τα εκλεκτά φαγητά.

Διοργανωτής ο διαιτητής Γιώργος Γιαννόπουλος

Την πολύπλευρη κατάσταση του τουρνουά προσπαθεί να εξομαλύνει και να φέρει σε πέρας ο παλιός διαιτητής Γιώργος Γιαννόπουλος.
Γνωστός μας από το πρωτάθλημα της Super League, αποχώρησε ύστερα από 22 χρόνια δράσης, ενοχλημένος τότε όταν χωρίς λόγο και αιτία βρέθηκε εκτός από τους πίνακες του μεγάλου επαγγελματικού πρωταθλήματος, χωρίς ο ίδιος και η ΕΠΣ Αθηνών να πάρει απάντηση για τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Φινάλε και τιμές στον δήμαρχο και στον πρόεδρο του ΝΠΔΔΑ

Προχωρώντας μίλησε στο protionline.gr ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχοντας αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και μας είπε: «Είναι πολλές οι εδώ αρμοδιότητές μου, φιλοξενούμαι διαφορετικά ποδοσφαιρικά τμήματα κάθε τριήμερο και πάντα απονέμουμε τιμές, μετάλλια και κύπελλα στους νεαρούς αθλητές.»

Για την ολοκλήρωση του τουρνουά και τον τρόπο που θα γίνει το φινάλε, ο γνωστός διαιτητής είπε: “Το αγωνιστικό κομμάτι θα συνεχιστεί μέχρι την 1η Ιουλίου και εκεί θα ακολουθήσουν τιμές στον δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, καθώς επίσης στον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΔΔΑ Τάκη Ανδριόπουλο.
Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά με ορχήστρα και απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στις τοπικές ομάδες”.

Για τις εντυπώσεις του από τα παρελθόντα τουρνουά ο Γιώργος Γιαννόπουλος μας είπε: «Είμαστε εδώ από το 2016, τότε που γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια του Παναιγιάλειου και στη συνέχεια είχαμε τον αγώνα παλαιμάχων ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Μπαρτσελόνα.
Οι ποιοτικές εγκαταστάσεις στο «Σήμαντρον» βοηθούν στην επιτυχία των εκάστοτε τουρνουά, προβάλλοντας παράλληλα τον τόπο.
Περισσότερα όμως θα πούμε στο τέλος με τις απονομές των ανθρώπων και των ομάδων της περιοχής.»

Παρέα με τον Θανάση Σταθακόπουλο

Με το πέρασμά του από τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και από τα διοικητικά του Παναιγιάλειου, ο Θανάσης Σταθακόπουλος παραμένει …κολλημένος με το ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες και τις ηλικίες.

…Περίεργος πάντα, θέλει όλα τα μαθαίνει κι έτσι ζήτησε λεπτομέρειες από τον διοργανωτή Γιώργο Γιαννόπουλο, για τον τρόπο που καταστρώνει και φέρνει εις πέρας τόσα πολλά παιχνίδια και τόσα πολλά τμήματα. Με την ευκαιρία φωτογραφήθηκε μαζί του, ευχόμενος να αποκτήσει κάποτε και ο Παναιγιάλειος δικά του τμήματα σε όλες τις ηλικίες.

Συμμετοχή από όλα τα παιδικά τμήματα

Μέχρι την ηλικία των 16 ετών, κάθε σωματείο της περιοχής μας μπορεί να συμμετέχει στο τουρνουά σύμφωνα με τα τμήματα που διαθέτει. Υπάρχουν σωματεία που παίζουν με όλα τα τμήματα κι έτσι δίνεται η ευκαιρία στους προπονητές να τσεκάρουν τις προσπάθειες και τις αγωνιστικές εξελίξεις των νεαρών. Κάθε χρόνο το «Θουκιδίδειο» γνωρίζει μεγαλύτερη ανταπόκριση και επιτυχία, αφού έχει γίνει ένα αγωνιστικό κομμάτι του καλοκαιριού. Το περιμένουν οι νεαροί αθλητές, οι διοικήσεις και οι τεχνικές ηγεσίες, λαμβάνοντας δικά τους συμπεράσματα και εμπειρίες οι μικροί ποδοσφαιριστές. Το τουρνουά αυτό έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο «Σήμαντρον», αφού φιλοξενεί τμήματα από πολλές περιοχές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr