background img
banner
banner

Παραμένει και ο Θανάσης Γκόγκος στον Αχιλλέα

Ύστερα από μια μεγάλη περίοδο διακοπής από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η επιστροφή του Θανάση Γκόγκο στην ενεργό δράση σημαδεύτηκε με την ξεδίπλωση του ταλέντου του, καθώς και με την ουσιαστική προσφορά που είχε στην ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών.

Πέτυχε δυο γκολ, μοίρασε ασίστ, λειτούργησε σαν κινητήριος μοχλός στο κέντρο της ομάδας.

Η συμμετοχή του σε ανεπίσημα παιχνίδια σε γήπεδα 5Χ5 διατήρησε τον Γκόγκο σε καλή φυσική κατάσταση και σε άμεση προσαρμογή του στους αγωνιστικούς χώρους. Αντεπεξήλθε με το παραπάνω στις απαιτήσεις του σωματείου των Καμαρών και λογικό ήταν να πάρει παράταση η συνεργασία του, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης.

Οι δουλειές σε κάθε ομάδα δεν γίνονται μόνο εντός των 4 γραμμών. Έκαστος στο πόστο του και ο φροντιστής Γιώργος Μπαλικούρας στο δικό του. Εδωσε κι αυτός με τη σειρά του τα χέρια με την διοίκηση του Αχιλλέα, που θα τον έχει στο πόστο του και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα ο Γιώργος έχει περάσει από τον Παναιγιάλειο την εποχή της Β εθνικής θα συνεχίσει να προσέχει για να μην λείψει τίποτα από τους παίκτες της ομάδας των Καμαρών στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr