background img
banner
banner

Παραμονή για Φοίνικα / Ζήρια ισοπαλία 2-2 με Ζαβλάνι

Παιχνίδια για γερά νεύρα στο γήπεδο Αβύθου που είχε το Ζαβλάνι να προηγείται δυο φορές και τον Φοίνικα / Ζήρια να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ύστερα από τις αποβολές που ακολούθησαν την ισοφάριση 1-1 από τον Φοίνικα / Ζήρια.

Χάνει πέναλτι στο 40΄ ο Ψυχογιάννης στο β΄ημίχρονο όλα τα γκολ

Την μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Φοίνικας / Ζήρια να προηγηθεί αυτός στο σκορ, την πέταξε ο Ψυχογιάννης πάνω στον τερματοφύλακα στο 40΄ για να ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο 0-0.

Ζησιμόπουλος και Τέρπος το 1-1, τρεις αποβολές

Στο 54΄ ο Ζησιμόπουλος από πάσα του Κούντα άνοιξε το σκορ για το Ζαβλάνι, ισοφάρισε 1-1 ο Τέρπος στο 65΄ με υπέροχη ατομική προσπάθεια ύστερα από το βολέ του τερματοφύλακα Παρίση.
Αμέσως μετά την ισοφάριση είχαμε κάποια …γαλλικά ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια σύρραξη που στοίχισε σε δυο αποβολές για τον Φοίνικα / Ζήρια (Αγγελάκης, Τσάκουλης) και μια για το Ζαβλάνι (Κούντας).

Προηγείται 2-1 το Ζαβλάνι με Κωστόπουλο

Με αριθμητικό υπεροχή το Ζαβλάνι είχε δοκάρι σε φάουλ του Κωστόπουλου και γκολ από τον ίδιο διαμορφώνοντας το 2-1 στο 79΄.

Ισοφαρίζει 2-2 ο Γλωσσίδης, δοκάρι ο Λούλια, αποβολή ο Τζελάι

Ο Φοίνικας / Ζήρια κέρδιζε την παραμονή του ακόμα και με το 1-2, όχι όμως με το 1-3 γι’ αυτό έπαιξε για την ισοφάριση και την κατάφερε στο 86΄ με τον Γλωσσίδη ύστερα από πάσα του Τέρπου.
Πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ο Λούλια είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, ενώ αποβλήθηκε από τον Φοίνικα / Ζήρια και ο Τζελάι.
Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Εργκι, Μηλιάκης (80΄ Τζελάι), Αγγελάκης, Ραυτόπουλος, Χριστόπουλος (55΄ Λούλια), Ψυχογιάννης, Γλωσσίδης, Τέρπος, Αναστόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr