background img
banner
banner

«Πονοκέφαλος» για το νέο πλάνο στην Αιγείρα / Ακράτα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το κόστος των μεταγραφών που προϋποθέτει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, πέφτει βαρύ στις πλάτες των διοικήσεων.
Ξαφνικά το κάθε ΔΣ ανακαλύπτει ότι έδωσε …γη και ύδωρ για να έχει ένα ποιοτικό ρόστερ με υποσχέσεις, χωρίς να λάβει στο φινάλε κάτι ουσιαστικό, παρά το μεγάλο μπάτζετ που είχε διαθέσει και χαρακτηρίστηκε υπέρβαση για τα δεδομένα του.

Επιστρέφουν έτσι πίσω στα ίδια, αφού έχασαν ακόμα μια χρονιά, αφήνοντας αναξιοποίητα τα δικά τους παιδιά, την προώθηση νέων αθλητών στην ακαδημία.

Οι σκέψεις για τη νέα σεζόν

Η πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το σωματείο της Αιγείρας / Ακράτας, την έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου πρόπερσι και στην παραμονή στην Α΄ κατηγορία χωρίς την περιπέτεια των μπαράζ πέρυσι.

Όλα αυτά όμως πραγματοποιήθηκαν με ηχηρές μεταγραφές, με διάθεση μεγάλου μπάτζετ στο ρόστερ και την τεχνική ηγεσία και το σημαντικό χωρίς αξιοποίηση δικών της παιδιών από την ακαδημία.

Ακόμα μια επανάληψη σε παρελθούσες ανάλογες καταστάσεις κι αν ξαφνικά στην ανατολική Αιγιάλεια προέβησαν σε αξιοποίηση των παιδιών της περιοχής, κυρίως για λόγους πρωταθλητισμού, επέστρεφαν στα ίδια. Μεγάλα συμβόλαια, παίκτες από άλλες περιοχές που επιβάρυναν την ομάδα με τις μετακινήσεις τους, αλλά και με την βαρύτητα του ονόματός τους στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Συνέλευση για τις 28 Ιουνίου ορίστηκε στην Αιγείρα / Ακράτα

Την ερχόμενη Τετάρτη 28/06 θα πραγματοποιηθεί (εφ’ όσον υπάρξει απαρτία), η γενική Συνέλευση της Αιγείρας / Ακράτας.

Λογικά εκτός των …τετριμμένων οικονομικών και αγωνιστικών απολογισμών, το μείζον θέμα της συζήτησης θα είναι ο προγραμματισμός. Πως θα είναι το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου;
Ποια θα είναι η θέση που θα λάβουν τα μέλη του ΔΣ; Θα υπάρχει κοινή γραμμή; Θα συνεχίσουν με την δαπανηρή πολιτική των δυο τελευταίων ετών;

Επαφή του ΔΣ για συνάντηση με τον προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο

Ο πρόεδρος της Αιγείρας / Ακράτας Γιάννης Παλαιολογόπουλος είχε μια επαφή με τον συνώνυμο και συνεπώνυμο προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο, ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα μετά τη λήξη συνεργασίας με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια. Άγνωστο αν θα ακολουθήσει συνέχεια στη συνεργασία τους και με ποιο τρόπο θα είναι αυτή.

Με υποσχέσεις αλλά χωρίς εμπειρίες τα παιδιά της ακαδημίας

Αν αποφασίσουν στην Αιγείρα / Ακράτα να λειτουργήσουν με τα δικά τους παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό, πάλι θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Ο αμυντικός Δημήτρης Μαγγίνας έχει κινηθεί προς την πόρτα εξόδου.

Ο βασικός επιτελικός μέσος Μίλτος Καλέλλης έχει καλές οικονομικές προτάσεις από την Κορινθία και ίσως αποφασίσει να παίξει κάποτε αμειβόμενος κι αυτός, αφού τόσα χρόνια πρόσφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του, αντίθετα από τους «ξενόφερτους» που αν και δεν αγαπούσαν το ίδιο την ομάδα, εν τούτοις ήσαν …μισθοφόροι.

Στην ακαδημία γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Δημήτρη Λεπενιώτη. Το σωματείο όμως της ανατολικής Αιγιάλειας ανήκει τώρα στην μεγάλη Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία, το βάρος της οποίας δεν μπορούν να το σηκώσουν ξαφνικά νεαρές αποκλειστικά ηλικίες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr