background img
banner
banner

Όλο και “πρασινίζει” το ρόστερ στον Αχιλλέα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΜΑΡΩΝ

Σειρά στην λίστα των ανανεώσεων στον Αχιλλέα πήρε ο Γιώργος Μούκας (φωτο αριστερά) ο οποίος είχε επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας των Καμαρών από τον Παναιγιάλειο, τον περασμένο Ιανουάριο. Ήρθε από τον πρωταθλητή για να βγάλει πρωταθλητή τον Αχιλλέα;

Επίσης και ο Τάσος Μπούρδος (φωτο δεξιά) επέστρεψε στον Αχιλλέα τον Δεκέμβριο ύστερα από τον δανεισμό του στην Αιγείρα / Ακράτα και συμφώνησε με την διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπάρχει διάθεση για την παραμονή του ρόστερ.

Επιστρέφει για να κάνει το «ΜΠΑΜ» ο Ευγένιος Πέττας

Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πάτραι και Αχιλλέα, ο Πέττας είχε φύγει για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης με την ομάδα …Μπαμ.
Χαρακτηριστική η δήλωση της διοίκησης των Καμαρών: «Έρχεται από Μπαμ για να κάνει …μπαμ.”

Θλίψη στον Αχιλλέα για το θάνατο του Περικλή Πασχάκη

Ένας από τους παίκτες που άφησαν εποχή στην ομάδα των Καμαρών, ήταν και ο Περικλής Πασχάκης. Μεγάλος τεχνίτης, μιλούσε με την μπάλα, ξεσήκωνε την κερκίδα.
Με προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 58 ετών.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστη της ομαδας μας ΠΑΣΧΑΚΗ ΠΕΡΙΚΛΗ που εφυγε μακριά μας την Παρασκευή το βράδυ. Μετα απο εκτακτο συμβουλιο αποφασισε τα εξής: α}Να παραστει συσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία της Κυριακής β} Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε κάθε παιχνίδι της ακαδημίας μας στα πλαίσια του τουρνουά που λαμβάνει μέρος γ}Να σταλεί στεφάνι εκ μέρους του Συλλόγου δ}Να δημοσιευθούν σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τα παραπάνω. Φιλε ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΙΚΑ”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr