background img
banner
banner

Σημαντικές διακρίσεις για τους Αιγιώτες Γιάννη Βαρβία και Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου

ΣΤΟΥΣ ΕΑΡΙΝΟΥΣ ΕΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Οι εαρινοί αγώνες στίβου επέστρεψαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και φέτος πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες, αποτελώντας μια από τις δυνατές “στάσεις” της χρονιάς. Κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου συμμετείχαν στη διοργάνωση το Σαββατοκύριακο (10-11/6) και σε πολλά αγωνίσματα ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το ενδιαφέρον μεγάλο.

αράλληλα με τους Εαρινούς Αγώνες έγινε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ20 και Κ16 με μεγάλη μάλιστα συμμετοχή. Στους αγώνες πήραν μέρος και μάλιστα πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, δύο αιγιώτες αθλητές, ο Γιάννης Βαρβίας και ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου. Ο Βαρβίας βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους έφηβους άλτες της Ελλάδας και είναι θέμα χρόνου να πραγματοποιήσει άλματα πάνω από τα δύο μέτρα. Στις Σέρρες, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της νέας του ομάδας λόγω σπουδών (ΠΑΣ πρωταθλητών Κομοτηνής) πέρασε το 1.99 και κατέκτησε την 5η θέση.

Στους ίδιους αγώνες ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου του Αθηνόδωρου με επίδοση 15.13.63 (πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ) ,τερμάτισε στην 7η θέση, γεγονός που τον κατατάσσει στους καλύτερους αθλητές της χώρας στα 5.000 μέτρα. “Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και ευχόμαστε ακόμα καλύτερη συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα περίπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση η διοίκηση του αιγιώτικου συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr