background img
banner
banner

Χωρίς αίσιο τέλος η σεζόν στην Αβυθο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ»

Για την εξέλιξη των φετινών ποδοσφαιρικών γεγονότων αναφέρθηκε η διοίκηση της Αβύθου, που ναι μεν έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με τους κόπους όμως όλης της χρονιάς να πηγαίνουν χαμένοι στο τελευταίο παιχνίδι μπαράζ με την Νεάπολη.

«Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος της, με χαρές, με λύπες, με έντονες συγκινήσεις και με κάποια γεγονότα που αν μη τι άλλο σημάδεψαν την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε» μας είπε ο μέσος της ομάδας και μέλος της διοίκησης Χρήστος Χριστόπουλος και συνέχισε:

«Είχαμε τη χαρά να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανδρικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος τόσο για την κατάκτηση του, όσο και για την άνοδο, δυστυχώς όμως στις λεπτομέρειες δε χαρήκαμε στο τέλος». Για την προώθηση των νεαρών της ακαδημίας ο Χρήστος Χριστόπουλος είπε: «Είδαμε παιδιά, που χρόνια δουλεύονταν στην ακαδημία μας, να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να καθιερώνονται στη βασική ενδεκάδα, βιώσαμε όμως και άτυχες στιγμές με σοβαρούς τραυματισμούς που μας στενοχώρησαν».

 

Για την περιπέτεια με το γήπεδο της Αβύθου πήρε θέση ο πρόεδρος Ηλίας Κουνάβης: «Βιώσαμε μια απίστευτη ταλαιπωρία για σχεδόν 6 μήνες, πηγαινοερχόμενοι στο γήπεδο Δημητρόπουλου, χωρίς ούτε καν τις βασικές παροχές (νερό, ρεύμα). Ευτυχήσαμε, όμως, να μπούμε στο καινούργιο γήπεδο Αβύθου, το σπίτι μας, να το εγκαινιάσουμε με νίκη σε ένα ντέρμπι και να το γιορτάσουμε μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους μας».

Ανακεφαλαιώνοντας και σαν κεντρική ιδέα ο πρόεδρος της Αβύθου τελείωσε ως εξής: «Κλείνοντας λοιπόν, νιώθουμε γεμάτοι για τη χρονιά που μας πέρασε, ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία, ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας για την ερχόμενη χρονιά, με τους μικρούς μας άνδρες να συνεχίζουν εντατικά τις προπονήσεις τους και με όλους εμάς που αποτελούμε το σύλλογο να περιμένουμε τα καλύτερα που έρχονται.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λοιπόν και επειδή το καλοκαίρι μας προβλέπεται δραστήριο……….. STAY TUNED “


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr