background img
banner
banner

Ήθελε να… αποζημιώσει τους κατοίκους για την όχληση

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ

Όπου δεν φτάνουν οι κρατικοί φορείς, υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας. Εταιρεία που επενδύει στην περιοχή, δημιουργώντας υδροηλεκτρική μονάδα παραγωγής ρεύματος παρόχθια του ποταμού Σελινούντα, ανέλαβε την ασφαλτόστρωση χωμάτινου δρόμου, «λύνοντας τα χέρια» σε κατοίκους της κοινότητας Σελινούντα, αφού θα φτάνουν πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια στα σπίτια τους.

Η εν λόγω εταιρεία ικανοποίησε αίτημα της κοινότητας Σελινούντα και του προέδρου Ανδρέα Παπαγεωργίου, κάνοντας αυτή τη σημαντική προσφορά στην περιοχή και επιλύοντας ένα χρόνιο πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον δρόμο, ενός χιλιομέτρου περίπου, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του χωριού του Σελινούντα, παράλληλα με την εθνική οδό και εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό κατοίκων αλλά και περαστικών. Η κατάστασή του ως σήμερα είναι προβληματική αφού έχει χωμάτινο οδόστρωμα. Προφανώς η εταιρεία θέλοντας να… αποζημιώσει τους κατοίκους για την όχληση από το έργο αλλά και να βελτιώσει τις συνθήκες της περιοχής στην οποία κάνει την επένδυση, προχώρησε στην εκτέλεση του έργου.

Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της Κοινότητας

Όπως ενημέρωσε το Protionline.gr ο πρόεδρος της κοινότητας, ΄΄το έργο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου, με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή μας, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της κοινότητάς μας΄΄. Επιπλέον, ο κ. Παπαγεωργίου δεν παρέλειψε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες, λέγοντας: ΄΄Ευχαρισούμε θερμά τους υπεύθυνους της εταιρείας και κυρίως τον επενδυτή του υδροηλεκτρικού, κ. Ηλία Γεωργουλέα για τη σημαντική αυτή προσφορά στο χωριό μας. Ευελπιστούμε σε περαιτέρω καλή συνεργασία κι εμείς σαν κοινότητα, θα προσφέρουμε ό,τι μπορούμε΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr