background img
banner
banner

«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Πέντε δυναμικές γυναίκες στο ψηφοδέλτιό του!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Αιγιάλεια Προορισμός». Η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας Κώστα Σπηλιόπουλου απαρτίζεται από πρόσωπα ικανά, ενεργούς πολίτες, οι οποίοι εκπροσωπούν όλα το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής και καταθέτουν στη συλλογική προσπάθεια, όραμα, σχέδιο, γνώσεις και εμπειρία.

Από χθες, σε αυτούς προστίθενται και πέντε γυναίκες με έκδηλο ως τώρα το ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου, έτοιμες να εργαστούν ώστε να προσφέρουν στην Αιγιάλεια.

Πρόκειται για τις κυρίες Κατερίνα Αποστολοπούλου πτυχιούχο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Θεοφανίδου συνταξιούχο Νηπιαγωγό, Μαντώ Παρίση-Μπέσκου κοινοτική σύμβουλο Αιγίου, Ειρήνη Πασχάκη πτυχιούχο Περιβαλλοντολόγο και Άντα Σολδάτου πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την ανακοίνωση των πέντε κυριών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του, ο κ. Σπηλιόπουλος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τις υποψηφιότητες πέντε σημαντικών γυναικών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και ενδιαφέρονται για την πορεία του τόπου μας, με σημαντικό αποτύπωμα, ως τώρα, στην κοινωνία της Αιγιάλειας, δίνοντας το στίγμα της γυναικείας παρουσίας που είναι σημαντική για τον συνδυασμό μας».

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Σπηλιόπουλος έκανε γνωστά και τα εξής: «Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει η ανακοίνωση μεγάλης ομάδας υποψηφίων και από το κεντρικό ψηφοδέλτιο αλλά κυρίως για τα τοπικά συμβούλια, που ουσιαστικά θα ολοκληρώσουν σε μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιό μας».

Ποιες είναι οι πέντε υποψήφιες

Η Κατερίνα Αποστολοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού επί σειρά ετών και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως Operations & Finance Manager σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία στην Αθήνα. Επέστρεψε πρόσφατα στον τόπο καταγωγής της, το Αίγιο, θέλοντας να εξελίξει τη ζωή και τις δραστηριότητές της σε έναν τόπο με καλύτερη ποιότητα ζωής και αυτό ήταν που την παρακίνησε να συμμετέχει σε μία ουσιαστική προσπάθεια με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η Μαρία Θεοφανίδου είναι συνταξιούχος Νηπιαγωγός με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες και διάθεση να προσφέρει στον τόπο.

Η Μαντώ Παρίση Μπέσκου (κεντρική φωτό), εκλεγμένη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, είναι σύζυγος του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και προσφάτως υποψηφίου βουλευτή Γιώργου Μπέσκου και μητέρα δύο παιδιών. Όπως τονίζει με αφορμή την υποψηφιότητά της, «στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφια στον συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Αιγιαλείας. Η εμπειρία του Κώστα Σπηλιόπουλου και το όραμά του για την περιοχή της Αιγιαλείας είναι οι λόγοι που με ώθησαν σε αυτή την απόφαση. Όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε στη νέα αυτή προσπάθεια και να τη στηρίξουμε, ώστε η Αιγιάλεια να γίνει ο προορισμός που αξίζει στην όμορφη περιοχή μας και τους κατοίκους της».

Η Ειρήνη Πασχάκη, πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος, επιθυμεί να συμπορευτεί με τον Κώστα Σπηλιόπουλο βρίσκοντας στο πρόσωπό του, το κατάλληλο άτομο, που θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική στον δήμο Αιγιαλείας.

Η Αδαμαντία (Άντα) Σολδάτου έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Ανάλυση Συστημάτων και Φωτογραφία σε ιδιωτικό φορέα. Εργάστηκε επί 20 χρόνια σε θέσεις Οικονομικής Διαχείρισης σε Ελληνικές και Πολυεθνικές Επιχειρήσεις και ζει από το 2007 μόνιμα στους Αμπελόκηπους Αιγιαλείας. Κατά την παραμονή της στην Αιγιάλεια άσκησε επιχειρηματική δραστηριότητα με κατάστημα οικολογικών ειδών, με ατομική επιχείρηση οργάνωσης εκδηλώσεων και θεματικού τουρισμού, με την ανάπτυξη δικτύου σε τοπικά οινοποιεία και τέλος εργάστηκε στον Δήμο Αιγιάλειας και στον Δήμο Γλυφάδας. Σήμερα, είναι social media administrator σε εθελοντική βάση, προβάλλοντας την περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας, μέσα από την δημιουργία ιστότοπου και έχει ενεργή δράση σε διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων. Είναι παντρεμένη με τον κ. Ζαχαρία Ράπτη και έχει μία κόρη.

«Το concept «Αιγιάλεια: Προορισμός» είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την επιλογές ζωής μου και επιθυμώ να στηρίξω την υποψηφιότητα του κ. Σπηλιόπουλου, καθώς ήδη από χρόνια προσφέρω εθελοντικά τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου πάνω σε αυτή την ιδέα!», επισημαίνει η ίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr