background img
banner
banner

Η διοίκηση Π.Γ.Σ. διαψεύδει άρθρο για συνεργασία με τιμ μάνατζερ

ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 

Προφανώς η φωτογραφία που δείχνει τον Θάνο Ανδρικόπουλο με τον προπονητή Νίκο Μανούρα και τον τιμ μάνατζερ Δημήτρη Ζάχαρη, επηρέασε την κοινή γνώμη και τα σάιτ, αφού κάποια από αυτά τον παρουσίασαν σαν νέο συνεργάτη στον Παναιγιάλειο.

Από πλευράς Αιγιώτικου Συλλόγου ήρθε η απάντηση ανακοίνωση για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους: «Η διοίκηση του Παναιγιαλείου νιώθει τη ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να διαψεύσει άρθρο ιστοσελίδας, το οποίο έγραψε για συνεργασία της ομάδας μας με συγκεκριμένο τιμ μάνατζερ.

Με τη δέουσα σοβαρότητα, λοιπόν, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ποτέ δεν υφίσταται το εν λόγω δημοσίευμα και πως όλα αυτά είναι… σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τέλος, δηλώνουμε με την υπευθυνότητα που αρμόζει στην ομάδα μας πως σε οποιαδήποτε κίνηση προβούμε, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα υπάρχει ενημέρωση από το επίσημο σάιτ μας.

ΥΓ: Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε για σενάρια τα οποία δεν ευσταθούν και τα οποία έχουν μοναδικό σκοπό να κάνουν κακό στην μελανόλευκη οικογένειά μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιοσδήποτε προσπαθήσει να κάνει κακό στην ομάδα μας ή ακόμα και να καπηλευτεί το ιστορικό όνομα της “Μαύρης Θύελλας” θα μας βρει μπροστά του…»

Μένουν όλοι οι Πατρινοί στον Παναιγιάλειο

Κατόπιν επαφών που προηγήθηκαν σε πρώτη φάση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου από την περιοχή της Πάτρας και το ΔΣ, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όλοι θα βρίσκονται και στην Γ΄ Εθνική φορώντας την μελανόλευκη.

Μιλάμε για τον Ανδρέα Σπανό, τον Ανδρέα Χούσα, τον Θόδωρο Κοτσόκολο, τον Νίκο Βλάχο, τον Μιχάλη Σπανό αφού λύθηκε ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την συμμετοχή του σε όλες τις προπονήσεις και με τον Βαγγέλη Γκάτση, τον ακριβό ρόλο του οποίου στην ομάδα, θα ορίσει ο νέος προπονητής Νίκος Μανούρας.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου έχει δώσει το οκέυ και για τους νεαρούς από την Πάτρα Φώτη Καραπιπέρη, Παντελή Βιλανάκη, απομένει η άποψη του νέου προπονητή Μανούρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr