background img
banner
banner

Ανανέωσαν Αστέρας Τέμενης και Παναγιώτης Δενδρινός

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ

Η πολύ καλή συνεργασία που προηγήθηκε την προηγούμενη σεζόν ανάμεσα στον Αστέρα Τέμενης και τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Δενδρινό, δεν μπορούσε παρά να ανοίξει τον δρόμο για να βαδίσουν μαζί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντα στο ύψος των περιστάσεων ο Π. Δενδρινός και αποκαθιστώντας την υγεία των ποδοσφαιριστών σε κάθε περίπτωση με αμεσότητα, κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης.

Ο φακός του Protionline.gr  συνέλαβε τον γνωστό φυσιοθεραπευτή με τον εκ των επικεφαλής της διοίκησης του Αστέρα Πάνο Κουτρόπουλο, να ανταλλάσσουν απόψεις και πλάνα για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Π. Δενδρινός αναμένεται να βρίσκεται όπως πάντα και στο πλευρό του Παναιγιάλειου, προσφέροντας κι εκεί τις υπηρεσίες του για την υγεία των ποδοσφαιστών της ομάδας της καρδιάς του.
Τι ανακοίνωσε το σωματείο του Αστέρα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή κ. Παναγιώτη Δενδρινό. Η εμπιστοσύνη και η θετική ενέργεια, μας οδηγούν σε κοινή πορεία για τρίτο συνεχόμενο χρόνο διασφαλίζοντας την καλή προετοιμασία των αθλητών μας. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να έχει ακόμα λιγότερους τραυματισμούς και επιτυχία στους κοινούς στόχους!»

Μπαράζ ανανεώσεων στην ομάδα της Τέμενης

Επίσης, ο Αστέρας ανακοινώνει: «Την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Κώστα Οικονομόπουλο, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, Κλεόβουλο Μπαλαφούτη, Κωστή Βαγγελάτο καθώς και την αγωνιστική επανεκκίνηση του έμπειρου Γιάννη Ιβάνοφ. Συνεχίζονται οι συζητήσεις και ο επανακαθορισμός αγωνιστικών στόχων και κάθε ημέρα θα ανακοινώνονται ανανεώσεις αθλητών και μεταγραφές».

«Κόκκινο» στις μεταγραφές για τα σωματεία που οφείλουν

Με τροποποίηση που έγινε από την ΕΕ της ΕΠΟ, στο νέο ΚΙΜΠ (κανονισμός ιδιότητας και μεταγραφών ποδοσφαιριστών) προβλέπεται ρητά η απαγόρευση μεταγραφών στις ομάδες που έχουν οφειλές τόσο προς την ομοσπονδία, τις διεθνείς ομοσπονδίες, όσο και προς τις ΕΠΣ.

Η τροποποίηση έγινε γιατί παρατηρείται το φαινόμενο των οφειλών από ομάδες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές αλλά και επειδή εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι το αίτημα της Super League 1 ως προς τη μείωση του ποσοστού από 5% σε 1%, που καταβάλλονται από τη διοργανώτρια στην ομοσπονδία από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών (αγορές – πωλήσεις) και τα συμβόλαια των προπονητών.

Προκειμένου να εμποδίσει φαινόμενα μπαταχτσήδων η ΕΠΟ τροποποίησε τον ΚΙΜΠ, ως εξής: “Δεν μπορούν να αποκτούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, οι ομάδες ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (ΕΠΟ, ΕΠΣ, FIFA), εκτός αν υπάρχει έγγραφη συμφωνία για τη ρύθμισή τους με απόφαση των υπερκείμενων αρχών.“

Παρατάθηκε μέχρι τέλος Ιουλίου η εγγραφή στο Αθλητικό Μητρώο

Παράταση 20 ημέρες (μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023) έδωσε η ΓΓΑ στα αθλητικά σωματεία προκειμένου να ολοκληρώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο.
Μπορεί, η πλειοψηφία των σωματείων να έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο, από την εξέταση των στοιχείων διαπιστώνεται ότι υπάρχουν αθλητικά σωματεία που δεν έχουν ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία είτε ευρισκόμενα σε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης είτε (πολύ λιγότερα) δεν έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα για την έναρξη και την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών.

Ετσι, λοιπόν, η ΓΓΑ, καλεί τα αθλητικά σωματεία να αξιοποιήσουν τις 20 ημέρες που απομένουν, δεδομένου ότι δεν προβλέπεται η χορήγηση καινούριας παράτασης, υποβάλλοντας έγκαιρα τη σχετική αίτηση έως την αποκλειστική προθεσμία της 31ης Ιουλίου 2023 προκειμένου να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και της παραχώρησης σε αυτά αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικών και εθνικών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr