background img
banner
banner

Αποχαιρέτισαν το Λύκειο με λαμπρές εκδηλώσεις

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με χορό, απαγγελίες, μουσικές, κεράσματα και πυροτεχνήματα αλλά προπάντων με ευχές για ό,τι νέο ξεκινά στη ζωή των αποφοίτων, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι γιορτές αποφοίτησης στα Λύκεια της Αιγιάλειας.

Εκδηλώσεις που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, πάντα με ιδιαίτερη συγκίνηση από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αλλά και με ενθουσιασμό και προσμονή για την επόμενη μέρα…
Στο 1ο ΓΕΛ οι μαθητές στο προαύλιο χόρεψαν, τραγούδησαν, απήγγειλαν και πέρασαν αξέχαστες στιγμές στο τέλος αυτού του όμορφου «ταξιδιού». Επίσης, επειδή ήταν η παραμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών, οι ευχές έδιναν και έπαιρναν, με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επαμεινώνδα Δούλο να τους εύχεται, οι δρόμοι που θα ανοίξουν μπροστά τους, να είναι ευκολοδιάβατοι.

Στο 2ο ΓΕΛ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με πολλά χαρούμενα πρόσωπα επιτυχόντων.
Αν και ο αποχαιρετισμός φάνταζε κάπως δύσκολος, όλοι οι μαθητές ένιωθαν ανακουφισμένοι αλλά και αισιόδοξοι για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή τους.
Έζησαν όλοι μία μουσική βραδιά γεμάτη εικόνες και αναμνήσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr