background img
banner
banner

Τελευταία προπόνηση οι Παλαίμαχοι Καλαβρύτων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Συνέχιζαν κανονικά τις προπονήσεις τους οι Παλαίμαχοι των Καλαβρύτων μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου που με τον προπονητή Κωστή Βλάχο έκαναν την τελευταία τους.
Μάλιστα θα ολοκληρώσουν τις φιλικές συναντήσεις την Κυριακή 16 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας τους Παλαίμαχους της Δραπετσώνας. Μετά και από αυτό το παιχνίδι θα επιστρέψουν στο γήπεδο Καλαβρύτων για την προετοιμασία της νέας περιόδου από το Σεπτέμβρη.

Χτίζεται το ρόστερ στην ΑΕ Καλαβρύτων

Προχωρούν οι ανανεώσεις και οι επαφές με τους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές στην ΑΕ Καλαβρύτων, που λογικά οφείλει να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο στην Α΄ κατηγορία που προβιβάστηκε.

Αμφιβολία υπάρχει για τους νεαρούς Γιώργο Φλογερά και Ρετζίνο Κέφα, οι οποίοι πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και θα συνεχίσουν να υπηρετούν την ομάδα μόνο αν βρεθούν στην Πάτρα ή σε οποιαδήποτε άλλη κοντινή περιοχή.

Δεν υπολογίζεται ο Θόδωρος Κουτρουμάνης

Το τεχνικό δίδυμο της ΑΕ Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίσει σε …φουλ τάιμ τον Θόδωρο Κουτρουμάνη (φωτο), ο οποίος από το Σεπτέμβρη στρατεύεται. Πλήγμα για τους νεοφώτιστους στην Α΄ κατηγορία που χάνουν έναν ποδοσφαιριστή που είχε πολύ καλή παρουσία με 9 γκολ στην προηγούμενη αγωνιστική σεζόν στη Β΄ κατηγορία.

Προώθηση έξι παικτών από την ακαδημία της ΑΕ Καλαβρύτων

Όπως αναφέρθηκε από την τεχνική ηγεσία των Καλαβρύτων, στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας θα προστεθούν έξι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία. Σκοπός είναι να δοκιμάσουν την ετοιμότητά τους για το μεγάλο πρωτάθλημα, πριν καταλήξουν οι προπονητές στις τελικές επιλογές τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr