background img
banner
banner

Μετά τους Μαυρόπουλο, Χριστόπουλο και ο Παπαχρήστος

ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΓΙΑ… ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΙΓΙΩΤΕΣ

Την τύχη τους σε άλλες πολιτείες θα συνεχίσουν να αναζητούν και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, οι Αιγιώτες ποδοσφαιριστές που μετά το τέλος των πρωταθλημάτων τους, διατηρούσαν την φυσική τους κατάσταση προπονούμενοι με τον Παναιγιάλειο.

Ο Βασίλης Μαυρόπουλος στην Ρόδο για την ΑΕ Ροδίων Αφάντου, ο Βασίλης Χριστόπουλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Νέα Σμύρνη να συνεργαστεί με τον Πανιώνιο και ο Τάσος Παπαχρήστος αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Κούγια στην Κόρινθο.

Ο 30χρονος αριστερός πλάγιος αμυντικός είχε μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν πέρυσι με την Βέροια όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην SuperLeague 2, είχε κινήσει το ενδιαφέρον σωματείων και τελικά πείστηκε από τον πρόεδρο της Κορίνθου Αλέξη Κούγια και τον νέο τεχνικό διευθυντή Σαμολαδά να μετακομίσει στον γειτονικό μας νομό.

Μια ανάσα από τον Πανιώνιο ο Αιγιώτης Βασίλης Χριστόπουλος

Μια σειρά επαφών ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αιγιώτη επιθετικό Βασίλη Χριστόπουλο έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει ένα μόνιμο ενδιαφέρον από την ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης για να εντάξει στο δυναμικό του τον Βασίλη Χριστόπουλο και το θέμα βαίνει προς ολοκλήρωση.

Με την φανέλα του Φωστήρα Ταύρου ο Χριστόπουλος είχε σημειώσει 15 γκολ σε 25 παιχνίδια και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον όμιλό του. Σύμφωνος με την ενίσχυση του Β. Χριστόπουλου στον Πανιώνιο είναι και ο νέος προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, που μετακόμισε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στη Νέα Σμύρνη για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου στην SuperLeague 2.

Από την Θύελλα Αιγίου ο Βασίλης Χριστόπουλος είχε μεταπηδήσει σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, ξεκινώντας από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και στη συνέχεια: Πανμοβριακό, Παναιγιάλειο, Ιάλυσο, Αστέρα Βλαχιώτη, Αγιο Νικόλαο Κρήτης και Φωστήρα.

Απομακρύνεται και η λύση Γιώργου Μπακατσέλου

Κάτοικος Σύρου στα τελευταία χρόνια ο πρώτην μελανόλευκος Γιώργος Μπακατσέλος, υπήρξε και συμπαίκτης με τον Βασίλη Μπούνα στην Ελλάς Σύρου, η οποία μετά τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα του Απόλλωνα Λάρισας και του Ηρόδοτου, ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική σαν καλύτερη 4η ομάδα στα μπαράζ που έδωσαν οι πρωταθλητές της Α΄ κατηγορίας, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Με τα νέα δεδομένα ο Γιώργος Μπακατσέλος περιμένει πρώτα τις προτάσεις από την ομάδα του, αν και υπάρχουν επίσης ενδιαφερόμενα σωματεία για την απόκτησή του από τα γύρω νησιά, οπότε απομακρύνεται η υλοποίηση ενδεχόμενης πρότασης του Παναιγιάλειου να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Απομένει ο Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος

Ο 4ος της παρέας που έκανε προπόνηση στον Παναιγιάλειο με τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο και τους άλλους μελανόλευκους, ήταν ο Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος. Είχε ξεχωρίσει από το ξεκίνημά του με την Θύελλα Αιγίου, γνωρίζει πολύ καλά την θέση του κεντρικού αμυντικού στην οποία εξελίχθηκε ύστερα από την συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο, τον ΠΑΟ Βάρδας, το πέρασμά του από την Αγγλία για μία τριετία αγωνιζόμενος με τις ομάδες Gateshead F.C., Carlisle United F.C και Βlyts Spartans και πέρυσι στον Παναργειακό.
Σίγουρα είναι απαραίτητος στην ομάδα του Αιγίου σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη θέση όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού και στον Παναιγιάλειο περιμένουν την δική του απόφαση.

Συνέχεια απραξίας στον Παναιγιάλειο

Κινήσεις μπορεί να γίνονται από τα διοικητικά στελέχη του Παναιγιάλειου, κάπου μπορεί να έχει βγει και «ζουμί», ανησυχητικό είναι όμως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οι ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ ακόμα περιμένουν τις τελικές αποφάσεις. Υπολογίζονται στην ομάδα ή όχι; Κι αν ναι ποιοι θα παραμείνουν και για την Γ΄ Εθνική;
Οσοι παλιοί ποδοσφαιριστές είχαν έρθει τον τελευταίο καιρό για προπόνηση δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και εγκατέλειψαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μιλάμε για τους Χριστόπουλο, Μαυρόπουλο, Παπαχρήστο, που προτίμησαν καλύτερες οικονομικές προτάσεις. Ένα από τα αγκάθια των περασμένων ετών στην αγωνιστική και γενικά εξέλιξη του Παναιγιάλειου ήταν η καθυστερημένη οργάνωση. Όλα γινόντουσαν με αποφάσεις τελευταίας στιγμής, στα αρπαχτά και με λύσεις ανάγκης. Στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου που διανύουμε, ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος θέλει την ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία.
Κάτι πρέπει να γίνει το συντομότερο μην γυρίσουμε πάλι στα ίδια και στα ίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr