background img
banner
banner

Δεν συνεχίζει στην Αιγείρα / Ακράτα ο Μίλτος Καλέλλης

Ένας ποδοσφαιριστής που λατρεύεται από την ομάδα της Αιγείρας / Ακράτας και όλους τους φιλάθλους ο Μίλτος Καλέλλης, δυστυχώς για όλους μας δεν θα τον δούμε για φέτος τουλάχιστον στα γήπεδα της περιοχής μας. Μεγάλος τεχνίτης αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ακολουθεί …κατά γράμμα την προετοιμασία και τις προπονήσεις της ομάδας του, καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει με τις ενέργειές του, τα απίθανα γκολ που σημειώνει, την ακρίβεια που τον διακρίνει στα στημένα και στις πάσες.

Μιλώντας στο Protionline.gr για την απόφασή του, ο Μίλτος Καλέλλης δικαιολογεί την αποχώρησή του από την ομάδα της περιοχής του για τα Ροζενά: «Οι σχέσεις μου με την Αιγείρα / Ακράτα ήταν και παραμένουν άριστες. Προσωπικά το φορτίο στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, με σπρώχνει να επιλέξω κάτι πιο χαλαρό. Δέχτηκα την πρόταση από τα Ροζενά, γιατί είναι μια ομάδα (Πανευρωσθινιακός) που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία, έχει άλλη προετοιμασία και λιγότερες προπονήσεις. Θα μπορώ λοιπόν μέσα από λιγότερες απαιτήσεις να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο που πολύ το αγαπώ.

Πιστεύω ότι από την ομάδα της περιοχής μου καταλαβαίνουν απόλυτα το σκεπτικό μου και την εξάσκηση παράλληλων υποχρεώσεων δουλειάς και ποδοσφαίρου.
Εύχομαι υγεία και καλό πρωτάθλημα στους πρώην συμπαίκτες μου και στα παιδιά που θα έρθουν να ενισχύσουν την Αιγείρα / Ακράτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr