background img
banner
banner

Δύο χάλκινα μετάλλια και διακρίσεις από τους τοξότες του Κένταυρου Αιγίου

Εντυπωσιακή διαγράφεται έως τώρα η πορεία του Αιγιώτικου συλλόγου Τοξοβολίας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, που σε µόλις ενάµιση χρόνο λειτουργίας, µετά στο ενεργητικό του µετάλλια και διακρίσεις από συµµετοχές των αθλητών του σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, µε 7 αθλητές, έλαβε µέρος στον Πανελλαδικό Αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού χώρου που πραγµατοποιήθηκε στο ∆ηµοτικό στάδιο Νίκαιας.

Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ “ΑΒΑΡΙΣ”, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Αθλητισµού του ∆ήµου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και την Ελληνική Οµοσπονδία Τοξοβολίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ηµέρα που τοποθετήθηκε ο θεµέλιος λίθος στην πόλη της Νίκαιας.

Συµµετείχαν 31 σύλλογοι µε 350 αθλητές και αθλήτριες, σε 52 αγωνιστικές κατηγορίες, µε τους κορυφαίους Έλληνες τοξότες να είναι εκεί. Ανάµεσά τους και και οι 7 «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» που κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν µια θέση στο βάθρο.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο είναι:
1) Μεντζελοπούλου Μάρα, στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Γυναικών (U 18), 3η θέση (χάλκινο µετάλλιο).
2) Χλιάπας Ορέστης στο αγώνισµα Ολυµπιακό τόξο Ανδρών (U 21), 3η θέση (χάλκινο µετάλλιο).
Στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Γυναικων U18 η Μαρκορά Ειρήνη κατέλαβε την 5η θέση.
Στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α΄ ο Σωτηρόπουλος Ηλίας κατέλαβε την 15η θέση.
Στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Ανδρών Β΄ οι Αντωνιάδης Παναγιώτης και Σταυρίδης Σταύρος κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντοίστιχα.
Στο αγώνισµα Long Bow Ανδρών ο Ζαντές ∆ηµήτριος κατέλαβε την 8η θέση.
Η προετοιµασία συνεχίζεται, καθώς στις 15 και 16 Ιουλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθληµα Νέων θα συµµετάσχουν στο Ολυµπιακό τόξο ο Ορέστης Χλιάπας και στο σύνθετο τόξο, η Ειρήνη Μαρκορά και η Μάρα Μεντζελοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr