background img
banner
banner

Μεγάλο τουρνουά θα διοργανώσει στο κλειστό του Αιγίου ο Αστέρας Τέμενης

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΤΩΝ ΓΛΑΥΚΟΥ/ΕΣΠΕΡΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΑ 2014 ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο «νεοφώτιστος» στις εθνικές κατηγορίες Αστέρας Τέμενης ετοιμάζει από τώρα δυνατά φιλικά εντός κι εκτός έδρας και παράλληλα ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση 2-3 ακόμη παικτών πρώτης επιλογής που θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Ήδη, έχουν κλειστεί κάποια φιλικά παιχνίδια, στην αρχή με ομάδες τοπικών κατηγοριών και όσο προχωράει το στάδιο προετοιμασίας (και ενώ θα έχει κλείσει και το ρόστερ) θα μπει περισσότερο στα… βαθιά τεστάροντας τις δυνάμεις του με πιο δυνατούς αντιπάλους.

Η πιο δυνατή «πρόβα» για την ομάδα του Άρη Ξενούλη θα δοθεί το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου (Σαββατοκύριακο) στο τουρνουά που έκλεισε και θα διοργανώσει ο Αστέρας στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Θα λάβουν ακόμη μέρος δυο ομάδες Γ’ Εθνικής, που η Τέμενη θα βρει αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα (Γλαύκος/Έσπερος και Προμηθέας 2014) καθώς και η Ολυμπιάδα του Νίκου Βουρνά από την Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Εκεί ο προπονητής της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε δύο από τις πιο ισχυρές ομάδες της Γ΄ Εθνικής και μία (Ολυμπιάδα) που λογικά θα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Συνεχίζουν και οι Θεοδωρόπουλος, Καρακάσης

Όσο αφορά στις ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Στους πέντε που έχουν ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσουν και στη Γ΄ Εθνική με τον Αστέρα (Σταθακόπουλος, Δούβος, Ράπτης, Βαγενάς, Τσινούκας) θα πρέπει να προστεθούν και οι Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Δημήτρης Καρακάσης που συμφώνησαν και σύντομα θα ανακοινωθούν και ίσως και οι Άρης Γκούτης και Τάσος Βλάχος. Για τους δύο νεαρούς γκαρντ υπάρχει η ιδιαιτερότητα, για τον μεν πρώτο με το στρατιωτικό του, για δε τον Βλάχο με τις σπουδές του. Αυτό και μόνο “φρενάρει” την ανακοίνωση της ανανέωσης αφού υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε τεθεί θέμα.

Δημήτρης Καρακάσης

Ανακοινώθηκε ο όμιλος του Αστέρα

Στον 1ο όμιλο της National League 2 (Γ’ Εθνικής κατηγορίας) θα βρεθεί η ομάδα του Αστέρα Τέμενης στο παρθενικό της ταξίδι σε αυτήν, σύμφωνα με τους ομίλους που κατάρτησε και ανακοίνωσε χθες η ΕΟΚ. Στις επτά που ήδη γνωρίζαμε προστέθηκαν άλλες πέντε χωρίς ανάμεσά τους να βρίσκεται ομάδα από την Αττική. Και οι πέντε είναι από την ΕΣΚΑΒΔΕ δηλαδή την Ένωση Β. Δ. Ελλάδας.

Αναλυτικά ο όμιλος απαρτίζεται από τις εξής 12 ομάδες: Αστέρας Τέμενης, Αχαγιά 82, Παναχαϊκή, Γλαύκος/Έσπερος, Προμηθέας 2014 (ΕΣΚΑ-Η), ΚΑΕ Παραμυθιάς, Ιωάννινα Σ.Κ., ΑΓΣ Ιωαννίνων, Δόξα – Πύρρος Άρτας 2001, Ιόνιος Κέρκυρας (ΕΣΚΑΒΔΕ), Αργοναύτης Νέας Κίου, Γαργαλιάνοι (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ). Ο όμιλος θεωρείται σίγουρα πιο βατός χωρίς την παρουσία αθηναϊκών ομάδων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δυνατές ομάδες. Θυμίζουμε ότι υποβιβάζονται συνολικά τέσσερις από τις δώδεκα, δύο απευθείας και δύο μέσω της διαδικασίας των πλει άουτ.

Οι υπόλοιποι όμιλοι

2ος Όμιλος: ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ, ΠΕΡΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΚΑΠ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ.

3ος Όμιλος: ΧΑΝΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΠΕΥΚΗ, ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

4ος Όμιλος: ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΛΙΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ / ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ.

5ος Όμιλος: ΑΓΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ, ΚΑΟΧ ΕΥΡΩΠΗ 87, ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ, Α.Μ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ΣΚ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΚΕ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ, ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ.

Τέλος στην παράταση

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑ-Η ότι τελείωσε η παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής των καταστάσεων αθλoυμένων μελών που είχε δοθεί μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου. Τονίζεται ότι σε περίπτωση που τα σωματεία δεν υπέβαλαν κατάσταση αθλoυμένων μελών, το σύνολο των αθλητών / αθλητριών που ανήκουν στην δύναμη τους θα αποδεσμευτούν. Ακόμα και σε περίπτωση που δεν θέλουν να διαγράψουν κανένα αθλητή / αθλήτρια πρέπει και πάλι να γίνει ηλεκτρονική υποβολή καταστάσεων αθλoυμένων μελών χωρίς να επιλεγεί κάποιος για διαγραφή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr