background img
banner
banner

Ξεκίνημα προετοιμασίας στην Αβυθο o Παναιγιάλειος

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Έληξε την Πέμπτη 20 Ιουλίου η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, εφ’ όσον η ΕΠΟ τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα δεν προχώρησε σε παρατάσεις.
Όποιος …πρόλαβε, θα συμπεριληφθεί στον νέο χάρτη της κατηγορίας, διαφορετικά θα επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε ότι την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) ομίλους και θα προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία οι πρωταθλήτριες ομάδες του κάθε ομίλου, δηλαδή τέσσερις (4) ομάδες.

Θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά τριάντα (30) ομάδες.

Απευθείας θα υποβιβασθούν οι επτά (7) τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εάν και εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18.

Τα σωματεία που κατέληξαν στην 11η θέση της βαθμολογίας, θα παίξουν μπαράζ (1ος -2ος όμιλος, 3ος-4ος όμιλος) με τους χαμένους να οδηγούνται επίσης στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τέλος Ιουλίου μπαίνει στην προετοιμασία

Στην Άβυθο θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναιγιάλειου και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα αυτό θα γίνει τέλος τρέχοντος μηνός και μάλλον Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Πολύ δουλειά περιμένει τον προπονητή Νίκο Μανούρα, ο οποίος ναι μεν έχει πάρει άποψη από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και του συγκεκριμένου γηπέδου, αφού το Δημοτικό Στάδιο είναι κλειστό, όμως δεν έχει άμεση άποψη για τις αγωνιστικές δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, πέρα από τα βίντεο που έχει παρακολουθήσει από τα παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν στην Α΄ κατηγορία.

Ακόμα ένας «πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μανούρα, θα είναι η επιλογή στις ηλικίες κάτω των 20 ετών, που ως γνωστόν πέντε εξ’ αυτών υποχρεωτικά θα πρέπει να βρίσκονται στις αποστολές του Παναιγιάλειου, είτε παίζουν είτε δεν παίζουν.

Από το περυσινό μελανόλευκο ρόστερ, έχουν απομείνει οι Παντελής Βιλανάκης και Ανδρέας Τσεκούρας, για τους οποίους η διοίκηση δεν έχει ακόμα αποφανθεί αν θα παραμείνουν στην ομάδα.
Ελπίζουμε στη διάρκεια της προετοιμασίας να έχει καταλαγιάσει η ζέστη, ώστε να γίνει πιο εύκολο το έργο της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr