background img
banner
banner

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου στα 100 μέτρα με εμπόδια!

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου του Αθηνόδωρου “έκλεψε” την παράσταση το Σάββατο, πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Παίδων – Κορασίδων (Κ18) που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Με αρνητικό άνεμο 0.6 κι επίδοση 14.12, η 17χρονη πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε την αξία της και την πολλή και καλή δουλειά που κάνει με τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών του Αθηνόδωρου Νίκο Τσιοφύλα.

Το πρωί, μάλιστα, στον προκριματικό είχε πετύχει ακόμη μεγαλύτερη επίδοση (14.07) και είναι θέμα χρόνου να «σπάσει» το φράγμα των 14΄΄ στο αγώνισμα.

«Συγχαρητήρια στην αθλήτρια, τους γονείς της και όσους τη στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο του κλασσικού αθλητισμού», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του αιγιώτικου συλλόγου, ενώ η Παναγιώτα αφιέρωσε τη νίκη της στην οικογένειά της, τους φίλους της, τους προπονητές, φυσικοθεραπευτές και καθηγητές της και όλους όσοι ήταν πάντα δίπλα της.
Ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα είδαν όσοι βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στο διήμερο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Α/Γ Κ18, αλλά και του Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων Α/Γ και Α/Γ Κ23. Τα αγωνίσματα είχαν πολλές συμμετοχές, καθώς στο πρωτάθλημα Κ18 μετείχαν συνολικά 1.500 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στο πρωτάθλημα των συνθέτων 32 αθλητές και αθλήτριες! Τις περισσότερες συμμετοχές είχαν τα 100 μ. όπου στους άνδρες Κ18 μετείχαν συνολικά 69 αθλητές, ενώ στις γυναίκες Κ18 86 αθλήτριες!

Περισσότερες λεπτομέρειες από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής καθώς και οι επιδόσεις όλων των αθλητών/τριών της Αιγιάλειας θα δημοσιευτούν σε επόμενο φύλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr