background img
banner
banner

Σινεμά ο Σταθμός, 2η φορά στο Αίγιο!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΑΓΕΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Τρεις ιστορικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί  ανοίγουν ξανά για μία μόνο βραδιά για να υποδεχτούν ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. Τρίτη χρονιά φέτος για την ενέργεια ΄΄Σινεμά ο Σταθμός΄΄ , με δεύτερη στάση την πόλη του Αιγίου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Αιγίου, μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη φορά, που μετατράπηκε σε θερινό σινεμά, φέτος είναι η δεύτερη στάση της διαδρομής, Πύργος – Αίγιο – Τρίπολη, όπου οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί  ανοίγουν για μία βραδιά και γίνονται θερινά σινεμά, για να προβάλλουν βραβευμένες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

Στον σταθμό της πόλης, που αποτέλεσε κινηματογραφικό ντεκόρ της ταινίας ΄΄Θίασος΄΄ του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος θα είναι παρών, για την προβολή της ταινίας του ΄΄Αγέλη προβάτων΄΄, την Πέμπτη 13 Ιουλίου και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο, όπου στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει μία σύντομη συζήτηση – γνωριμία.

Η βραβευμένη από το κοινό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, με Ίριδα β΄ ανδρικού ρόλου (Άρης Σερβετάλης) και καλύτερου σεναρίου, “Αγέλη Προβάτων” περιγράφει μια “βαθιά Ελλάδα” μέσα από έναν ενδιαφέροντα και τολμηρό συνδυασμό αγροτικού δράματος, crime thriller και κοινωνικού σχολίου. Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Λόλος, Λευτέρης Πολυχρόνης, Γιάννης Βασιλώτος. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κανελλόπουλου.

Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας, με την αρωγή της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου και την υποστήριξη του ΟΣΕ σε ολόκληρη την ενέργεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr