background img
banner
banner

Μια όμορφη βραδιά υπό το φως του φεγγαριού!

ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο κήπος του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου στην παραλία Μυρτιάς «πλημμύρισε» με εδέσματα, τραγούδια, θετική ενέργεια και χορό. Ο λόγος ήταν γιατί ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, διοργάνωσε μία όμορφη εκδήλωση προκειμένου να ευχαριστήσει τα μέλη και τους απανταχού φίλους του. Ήταν μία βραδιά που λίγο – πολύ, τα είχε… όλα.

Το φως του φεγγαριού «ταίριαξε» με τον υπέροχο φωτισμό του κήπου του Πολύκεντρου το περασμένο Σάββατο 8 Ιουλίου, ενώ τα νόστιμα εδέσματα και οι νότες πλάι στη θάλασσα «συμπλήρωναν» τη θετική αύρα των μελών του συλλόγου, που βίωσαν μία ιδιαίτερη βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.

Τα χειροποίητα και λαχταριστά εδέσματα κάθε γεύσης που είχαν επιμεληθεί τα μέλη και οι φίλες του συλλόγου, αλλά και το δωρεάν κρασί που προσφέρθηκε με αγάπη, ήταν ο βασικός λόγος της «επιτυχημένης συνταγής» μιας δράσης, που ξεχώρισε. Το λιμάνι απέναντι από το Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο ήταν ανοικτό για την εξυπηρέτηση του κοινού λειτουργώντας ως χώρος στάθμευσης, ενώ τη μουσική επιμέλεια είχαν οι ερμηνευτές Βασίλης Σκανδάμης και Πάνος Τρίψας, οι οποίοι «απέδωσαν» τον παλμό της βραδιάς με ποικιλόμορφα φωνητικά άσματα και τραγούδια, από μία τεράστια γκάμα ειδών της ελληνικής μουσικής. Στην έναρξη της εκδήλωσης, έγινε καλωσόρισμα των φιλοξενούμενων από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Ψύχα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκαν πλούσια δώρα, προσφορά επιχειρήσεων της περιοχής.

Ενημέρωση από τον πρόεδρο Μιχάλη Ψύχα

Απευθυνόμενος στους φίλους του Συλλόγου και τα μέλη, ο πρόεδρος κ. Ψύχας, ευχαρίστησε τις κυρίες που δημιούργησαν τα νόστιμα φαγητά και τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πόσο σημαντική είναι η «πνοή» που δίνει το επιπλέον «δυναμικό» στον Σύλλογο με την παρουσία του σε κάθε εκδήλωση ή δράση που πραγματοποιείται.

Η μουσική βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.15 και για περίπου τέσσερις ώρες, κράτησε αμείωτο το μελωδικό και γευστικό ενδιαφέρον του κοινού, ενώ προς το τέλος της εκδήλωσης, ορισμένοι φίλοι του συλλόγου απέδειξαν την καλλιτεχνική ποιότητα, αφού απέδωσαν κάποια τραγούδιασυνοδεία των μουσικών της εκδήλωσης.

Παράγουν πολιτισμό!

Μιλώντας στο κοινό και τους φίλους του συλλόγου που ήταν περίπου 90 άτομα, ο κ. Ψύχας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παράγουμε πολιτισμό και μετέχουμε στην εξέλιξη των ηθών και των εθίμων τα οποία εκπροσωπούμε. Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων και η Πολυφωνική Χορωδία υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Αλίκης Ζαφείρη και του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αδαμόπουλου, συμμετείχε προ ημερών στο Χορωδιακό Φεστιβάλ του δήμου Σαλαμίνας όπου έλαβε θριαμβευτικά σχόλια. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις και η παρουσία μας έχει πολύ μεγάλο κοινωνικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο. Θα συνεχίσουμε να πράττουμε τα μέγιστα, γιατί είμαστε ένας φορέας ανάπτυξης. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που βρέθηκαν σε αυτή την όμορφη βραδιά και κυρίως, τους εθελοντές που βοήθησαν παντοιοτρόπως» τόνισε ο πρόεδρος.

Τέλος να σημειωθεί ότι, η είσοδος στην εκδήλωση ήταν κατόπιν προσκλήσεως, ενώ ο χώρος χαρακτηρίστηκε από σχεδόν όλους τους παρευρισκόμενους, ως ιδανικός, για τέτοιες ανάλογες εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr