background img
banner
banner

Στον Αχαϊκό προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπαλτιμάς

Ιδιαίτερα γνωστός με το πέρασμά του από την Παναχαϊκή σαν τερματοφύλακας, αλλά και προπονητής στη θέση «ένα», ο Γιάννης Μπαλτιμάς ανέλαβε το πόστο προπονητή στον Αχαϊκό, όπου θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, καθώς και της σχολής τερματοφυλάκων που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στο αθλητικό κέντρο Πετεινών.
Πρώτος εξάδελφος του πρώην μελανόλευκου τερματοφύλακα και επίσης προπονητή τερματοφυλάκων του επίσης Γιάννη Μπαλτιμά, τυχαίνει να έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο και επίσης μεγάλες γνώσεις στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπαλτιμά όπου το πλούσιο βιογραφικό του είναι γνωστό σε όλη την Αχαϊκή κοινότητα και όχι μόνο με τα χρώματα της μεγάλης Παναχαϊκής σαν τερματοφύλακας και στην συνέχεια σαν προπονητής τερματοφυλάκων!
Ο Γιάννης θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας μας τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες με τον Γιάννη τόσο με Πετεινούς όσο και με την ακαδημία Άρης Πατρών / Αχαϊκός!
Το τεχνικό team μας δυναμώνει ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει αξιόλογο ποδόσφαιρο και να κάνει αντίστοιχη πορεία!“


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr