background img
banner
banner

Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση στον Φοίνικα / Ζήρια

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

Είχε οριστεί η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στον Φοίνικα / Ζήρια για την προηγούμενη Κυριακή, η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της ζέστης και των πυρκαγιών, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της ομάδας.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν οι εκλογές με δικαστικό αντιπρόσωπο, ώστε να κατατεθεί και το έγγραφο στην Περιφέρεια και να συμπληρωθεί μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα στην ΓΓΑ για την άδεια τέλεσης αγώνων.

Πέρα από αυτά, κανείς δεν έχει ασχοληθεί ενεργά με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν σε πειρασμούς από προτάσεις που έρχονται από άλλα σωματεία, ο Σωτήρης Ραυτόπουλος δοκιμάζεται την Δευτέρα από τον Παναιγιάλειο.

Ο πρόεδρος Νίκος Λαζανάς έχει δηλώσει ότι δεν συνεχίζει από την ίδια θέση, την οποία αναμένεται να καταλάβει γνωστός επιχειρηματίας, αν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν.
Επίσης από την περυσινή διοίκηση ο Κώστας Κωνσταντόπουλος για τους δικούς του προσωπικούς λόγους απομακρύνεται από το σωματείο.

Ο Φοίνικας / Ζήρια σώθηκε πέρυσι στο παραπέντε, παραμένοντας στην Β΄ κατηγορία την ύστατη ώρα των αγώνων μπαράζ, όμως το πάθημα δεν έγινε μάθημα.

Ο προπονητής Ανδρέας Μπέσκος περιμένει το πρώτο βήμα από τη διοίκηση, είτε με τη σημερινή της μορφή, είτε με το σχήμα που θα πάρει όταν γίνουν οι εκλογές.

Η νέα Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή, με την ελπίδα να ακολουθήσει αίσιο τέλος και να μπει μια σειρά στον Φοίνικα / Ζήρια, έστω και με αυτή την χαρακτηριστική καθυστέρηση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr