background img
banner
banner

Τις παλιές αγάπες δεν ξεχνά!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ

Πρώτη επίσημη μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο ανήκει σε έναν πολύ παλιό γνώριμο συντοπίτη. Ο λόγος για τον πλάγιο αμυντικό Δημήτρη Σανδραβέλη, ο οποίος είχε υπηρετήσει για 10 ολόκληρα χρόνια τον Παναιγιάλειο, πριν ξεκινήσει την μεταγραφική του περιπέτεια.

Πήγε Τρίκαλα, στη συνέχεια στην Κύπρο για τον Ερμή Αραδίππου και ξανά πίσω στην χώρα μας για την Σπάρτη και μετά στην Κέρκυρα.
Επέστρεψε στα Τρίκαλα για να πανυγηρίσει το 2019-20 την άνοδο στην SuperLeague 2, παίρνοντας 25 συμμετοχές.

Πήγε και στην Ρόδο για τον Διαγόρα παραμένοντας στην SL 2, παίζοντας σε 23 παιχνίδια και σκοράροντας με ένα γκολ. Πάλι στα Τρίκαλα για την περίοδο 2021 – 22 και επιτέλους στο Αίγιο να καλύψει μια θέση που γνωρίζει καλά, ή οτιδήποτε άλλο του εμπιστευτεί στην άμυνα ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας.

Έκλεισε και ο τερματοφύλακας Χάμος από την Κω

Επίσης μετά τον Χρήστο Αθανασόπουλο που …κρεμά τα παπούτσια του, στον Παναιγιάλειο υπάρχει έλλειψη στη θέση ένα.
Οι τερματοφύλακες Μαυρούλιας και Ψυχράμης θα έχουν συμπαράσταση και από τον Κωνσταντίνο Χάμο, ο οποίος αποκτήθηκε από την Κω.

Μιλάει σήμερα με κεντρικό αμυντικό

Οι επόμενες θέσεις που αναμένεται να «γεμίσουν» στο επόμενο διήμερο, είναι στο κέντρο της άμυνας. Για την συγκεκριμένο πόστο του κεντρικού αμυντικού έχουν ξεκινήσει από χθες οι διαπραγματεύσεις με τις εξελίξεις να αναμένονται ευοίωνες για τον Παναιγιάλειο.

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνονται και προσθήκες στη μεσαία γραμμή

Ο τροχός στη μελανόλευκη ομάδα έχει ξεκινήσει να γυρίζει και το ρόστερ να παίρνει σάρκα και οστά. Στον Παναιγιάλειο περιμένουν την θετική απάντηση ενός γνωστού αμυντικού μέσου, αφού οι επαφές που προηγήθηκαν οδήγησαν σε καλό δρόμο, με αισιόδοξο αποτέλεσμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr