background img
banner
banner

Ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Δερβενίου ο Κώστας Ασπρούκος

Συνηθίζει η Κορινθία να «ψωνίζει» παίκτες από την περιοχή μας και τρανό παράδειγμα οι τρεις προσθήκες του Αστέρα Δερβενίου με Αιγιώτες ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιώργο Καραΐνδρο από την Θύελλα Αιγίου, τον Αγγελο Αντύπα από τον Παναιγιάλειο και τον Κώστα Ασπρούκο από την ΑΕ Καλαβρύτων. Μάλιστα τον τελευταίο ο Αστέρας Δερβενίου τον ανακοίνωσε επίσημα και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕ Καλαβρύτων έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στo Protionline.gr:

«Υστερα από πέντε χρόνια στα Καλάβρυτα ήθελα να αλλάξω παραστάσεις και περιοχή. Με προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Αστέρα Δερβενίου και αφού τα βρήκαμε με τα υπόλοιπα υπέγραψα στην ομάδα της Κορινθίας. Στους στόχους μου είναι να βοηθήσω την ομάδα του Δερβενίου να εκπληρώσει τους στόχους της και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να σημειώσω για μια ακόμα χρονιά αρκετά και καθοριστικά τέρματα.
Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους συμπαίκτες μου στα Καλάβρυτα, αφού υπήρξε με όλους μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία και που ξέρεις, μπορεί οι δρόμοι μας να συμπέσουν και πάλι. »

Η ανακοίνωση του Αστέρα

“Ο Αστέρας Δερβενίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του για την σεζόν 2023-2024 με τον Κωνσταντίνο Ασπρούκο.
Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην θέση του εξτρέμ όπως επίσης και σε αυτή του επιθετικού. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Καλαβρυτων.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας!:


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr