background img
banner
banner

Η δικηγόρος Χρυσάνθη Γκοτσοπούλου υποψήφια με την παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός»

ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Από ευυπόληπτα μέλη της τοπικής κοινωνίας συνεχίζει να εμπλουτίζεται η παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός», με αντιπροσωπευτικότητα από κάθε ηλικία, τοποθεσία και επαγγελματικό κλάδο.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Κώστας Σπηλιόπουλος έχει ακόμη «όπλα στη φαρέτρα» του ως την κατάθεση του ψηφοδελτίου του την προσεχή Πέμπτη, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στον συνδυασμό του, που κερδίζει διαρκώς υποστηρικτές απ’ άκρη σε άκρη, σε όλη την Αιγιάλεια.

Κ. Σπηλιόπουλος: ΄΄Η συμμετοχή της κ. Γκοτσοπούλου στον συνδυασμό μας, μας γεμίζει ικανοποίηση κι ελπίδα΄΄

Με αφορμή την υποψηφιότητα της δικηγόρου Χρυσάνθης Γκοτσοπούλου με την παράταξή του, «Αιγιάλεια Προορισμός» ο κ. Σπηλιόπουλος επισημαίνει: ΄΄Ο συνδυασμός μας ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ συγκροτήθηκε αποκλειστικά και μόνον με την ελεύθερη και αβίαστη βούληση στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστημόνων, αγροτών και κυρίως νέων ανθρώπων που νοιάζονται για το μέλλον αυτού του τόπου. Αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα, η δύναμή μας και η μεγάλη μας διαφορά.

Στο κλείσιμο αυτής της μεγάλης διεργασίας, η απόφαση της εξαίρετης δικηγόρου κ. Χρυσάνθης Γκοτσοπούλου να συμμετάσχει στον συνδυασμό μας, μας γεμίζει με ικανοποίηση και ελπίδα. Διότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε την Αιγιάλεια προορισμό με δυνατότητες για όλους.

Η ένταξη της κ. Χρυσάνθης Γκοτσοπούλου στον συνδυασμό μας δείχνει ότι, με την συνεργασία σημαντικών επιστημόνων και ενεργών πολιτών , θα έχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του δήμου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αγαπητή Χρυσανθη καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας΄΄.

Με αξιόλογη διαδρομή και προοπτικές

Να σημειωθεί ότι η Χρυσάνθη Γκοτσοπούλου, είναι μαχόμενη Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου από το έτος 1989 και διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στο Αίγιο. Επίσης διευθύνει την οικογενειακή τουριστική μονάδα Blue Green Villas, στην παραλία Διακοπτού Αιγιαλείας.

Στα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της Πανσπουδαστικής και της ΚΝΕ και έκτοτε συμμετέχει σταθερά στους κοινωνικούς αγώνες.
Είχε ενεργό συμβολή στον αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου για την ίδρυση του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου, με τον τότε πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Καρβούνη, τον Δήμαρχο της πόλης Αλέκο Μέγαρη και με αρωγό σε όλη αυτή την επιτυχή προσπάθεια, τον τότε βουλευτή Αχαΐας Κώστα Σπηλιόπουλο.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Δημάρχου Αιγίου Γιώργου Περπή και ήταν πρώτη επιλαχούσα για δημοτική σύμβουλος, εκλεγμένη στο Τοπικό Συμβούλιο Κουνινάς, στηρίζοντας τις πρωτοπόρες προσπάθειές του για την ίδρυση των ΤΕΙ στο Αίγιο.

Βάζει υποψηφιότητα με κύριο στόχο να συμβάλλει στην αντιστροφή της πορείας παρακμής της Αιγιάλειας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιούς.

Η απόφασή της να… ενώσει δυνάμεις

Όπως η ίδια η κ. Γκοτσοπούλου δήλωσε, ΄΄πρωταρχικό μέλημα του κάθε δημότη του Δήμου Αιγιάλειας, είναι να σκεφθεί με ποιο τρόπο μπορεί να συμβάλλει στην αντιστροφή της πορείας παρακμής της Αιγιάλειας, που μετατρέπει το Αίγιο σε χωριό και τις δημοτικές Κοινότητες σε ερημωμένους τόπους΄΄.

Επισήμανε ακόμη τα εξής: ΄΄Συζητώντας με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Σπηλιόπουλο, διαπίστωσα, ότι μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δήλωσή του, ότι ο στόχος αυτός απαιτεί τη συνεργασία όλων με διαφάνεια και αλληλοσεβασμό, αποφάσισα να ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου με τις δυνάμεις των άλλων συμπολιτών που έχουν τον ίδιο στόχο και να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη «Αιγιάλεια – Προορισμός» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Σπηλιόπουλο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr