background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κέρδισε στο φιλικό παιχνίδι 2-1 τον Αρη και μαζί την εμπιστοσύνη του κόσμου

Εξέπληξε ευχάριστα ο Παναιγιάλειος στο φιλικό παιχνίδι με τον Αρη Πετρούπολης. Μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα χωρίς ακόμα να έχει χτιστεί η ομοιογένεια, εν τούτοις οι μελανόλευκοι του Νίκου Μανούρα πιέζοντας σε όλους τους χώρους του γηπέδου, με την κάθε γραμμή να είναι συνέχεια της επόμενης, με φαντεζί ατομικές και ομαδικές προσπάθειες, έβαλε δύσκολο στο σωματείο της Πετρούπολης και στον προπονητή Κώστα Παναγόπουλο.

Φίλος με τον Νίκο Μανούρα, ο Παναγόπουλος δεν περίμενε να δει ένα τέτοιο αγωνιστικό μεγαλείο από τους μελανόλευκους σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, ήταν υποχρεωμένος στο φινάλε να μοιράσει συγχαρητήρια στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Λιάτος και Λουκάς τα γκολ της νίκης 

Το σκορ άνοιξε ο Παναιγιάλειος στο 16΄ με τον Λιάτο και ο Λουκάς στο 49΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, αφού νωρίτερα είχε ισοφαρίσει 1-1 ο Πίσπας στο 35΄.

Παναιγιάλειος (Νίκος Μανούρας):  Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραίτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Κοτσόκολος, Λούκας, Γκίκας, Μιλτος, Μακρής. Επαίξαν και οι Γ. Παπαδόπουλος, Τσεκούρας, Μαχαίρας, Τ. Παπαδόπουλος, Βιλανάκης, Οικονόμου, Ξυνός, Θεοφανόπουλος και Βασίλτσης.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr