background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: Μεταμφιέστηκε σε «υπερκομματικό» αλλά ο λαϊκισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβονται

Με αφορμή δηλώσεις του κ. Δ. Καλογερόπουλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» Χρήστος Γούτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν θα παρασυρθούμε στον διχαστικό λόγο του κ. Καλογερόπουλου, στις καυστικές και άκρως ειρωνικού χαρακτήρα αιχμές του.

Ως γνήσιος εκφραστής του παλαιοκομματισμού, των τακτικισμών και της αντίληψης του «χτες», του αναγνωρίζουμε το ταλέντο στο να υποβαθμίζει συνειδητά το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου.

Άλλωστε στα «λόγια» ήταν και είναι πάντα πρόθυμος. Μόνο που για να επιτελεστεί η αποστολή ενός Δημάρχου δεν θέλει «λόγια», θέλει «έργα». Έστω κι αν ενίοτε «σιωπά», θα θεωρείται πάντα «πετυχημένος» στη συνείδηση των συμπολιτών του, αρκεί να υλοποιεί το έργο του με συνέπεια και διαφάνεια.

Ας ψάξει να βρει ο ίδιος τα αίτια που οδήγησαν στην απομόνωση του από πρόσωπα που τον εμπιστεύτηκαν και άλλοι γρήγορα ή άλλοι πιο αργά, συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε έδαφος εποικοδομητικής συνεργασίας γιατί από τον ίδιο δεν υπήρχε όραμα για παραγωγή έργου.

Είναι προφανές πως του προκαλεί έντονη ανησυχία η δική μας συμπόρευση, η δική μας ευρεία συνεργασία με Όλους τους Αιγιαλείς, μια συνεργασία που σέβεται τα «πιστεύω» και τις ιδεολογικές καταβολές του καθενός και της καθεμιάς, αλλά συμφωνήθηκε και αναπτύχθηκε στη βάση της υπέρβασης για τον κοινό σκοπό μας, την Ανάπτυξη της Αιγιάλειας και την αλλαγή σελίδας που ο τόπος μας έχει ανάγκη για να προχωρήσει, επιτέλους, στη Νέα Εποχή.

Πιθανότατα, η μειωμένη απήχηση του κόμματος που στήριζε τον κ. Καλογερόπουλο (ΣΥΡΙΖΑ) τώρα τον αναγκάζει να φορέσει τον «υπερκομματικό» και «αυτοδιοικητικό» μανδύα.

Ξεχνά ότι οι Αιγιαλείς θυμούνται και γνωρίζουν.

Στις 8 Οκτωβρίου, θα του δώσουν την απάντηση».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr