background img
banner
banner

Συνάντηση Δημάρχου με τις 7 ομάδες εργασίας της παράταξης “αιγιάλεια τώρα “

Επτά ομάδες, 85 άτομα, 30 ολόκληρες ημέρες συναντήσεων και ανταλλαγής ιδεών. Οι ομάδες εργασίας που συγκροτήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης “αιγιάλεια τώρα” Δημήτρη Καλογερόπουλου, εργάστηκαν με πάθος από τις 20 Ιουλίου έως και τις 20 Αυγούστου προκειμένου να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα που αφορά στους τομείς που επιλέχθηκαν.

Οι τομείς αυτοί είναι:

  • ΝΕΟΛΑΙΑΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  • ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
  • ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από όλες τις ομάδες για τις ιδέες τους και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους. Απόψεις που αφορούν στο “τώρα” της Αιγιάλειας, ιδέες που όταν υλοποιηθούν θα κάνουν τη ζωή των δημοτών “ακόμα καλύτερη”!

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε ότι έχει ήδη δει τις προτάσεις των ομάδων εργασίας και προκύπτει ότι θα είναι ένα πρόγραμμα που έχει το όραμα και ταυτοχρόνως τη δυνατότητα της υλοποίησης. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι: «Η διαβούλευση τελειώνει και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές. Αυτό το δόμημα οφείλεται καθαρά σε εσάς, στη δική σας θέληση, στις δικές σας θέσεις, στις δικές σας προτάσεις, που θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα ακολουθηθεί η δική μας πολιτική στα δημοτικά πράγματα. Η προσπάθειά μας είναι εντελώς συλλογική. Μέσα από ανταλλαγή σκέψεων, προτάσεων, απόψεων, έγινε η ζύμωση και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, για το οποίο θα είμαστε περήφανοι γιατί θα είναι υλοποιήσιμο. Αν κανείς δει το πρόγραμμα του 2019, θα διαπιστώσει πόσο ρεαλιστές είμαστε στην υλοποίηση όσων εξαγγέλουμε, πόσο ρεαλιστικά προσεγγίζουμε τα πράγματα, πως αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, τόσο τις προγραμματισμένες όσο και τις έκτακτες. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας. Είμαστε έτοιμοι για την κατάθεση του ψηφοδελτίου μας και αυτό οφείλεται σε εσάς. Δεν είναι εδώ το τέρμα, εδώ είναι η αρχή. Είμαστε μια ομάδα με δημοκρατικές αρχές και μια ομάδα συμπαγής. Είναι σίγουρο ότι μετά από την πενταετία που έρχεται, θα είμαστε και πάλι εδώ για να λέμε ότι υλοποιήσαμε το πρόγραμμα του 2023!».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr