background img
banner
banner

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ “ΤΑ ΑΡΦΑΡΑ”: Μόνιμη Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας εγκαινιάστηκε το Σάββατο!

Κλίμα χαράς και ενθουσιασμού επικράτησε στα εγκαίνια της Έκθεσης Παλαιάς Φωτογραφίας που έγινε στο πέτρινο κτίριο του Μουσείου μέσα στο Άλσος Αμπελοκήπων, το Σάββατο 23 Αυγούστου! Πάνω από 150 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελοκήπων «Τα Αρφαρά»!

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: ΄΄Η ιδέα και η ανάληψη ευθύνης από τον Σύλλογό μας, η ατομική δουλειά της φιλολόγου κ. Σοφίας Αποστολοπούλου, η χορηγία του συμπατριώτη μας και μόνιμου κατοίκου του εξωτερικού κ. Δημητρίου Κουρή και η εθελοντική δουλειά μελών μας και μόνιμων κατοίκων του χωριού, έκαναν το όνειρο πραγματικότητα!

Η μόνιμη Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας είναι οργανωμένη σε θεματικές ενότητες : η Διοίκηση, η Οικογένεια, η Εργασία, τα Νυφικά Πορτραίτα, η Σχολική ζωή, η Διασκέδαση, η Επικοινωνία, ο Πόλεμος και η Στρατιωτική ζωή… Το κεντρικό έκθεμα που προσφέρει μία μοναδικότητα αποτελεί “η Κοιμωμένη των Αμπελοκήπων”! Με αυτό το εγχείρημα επιχειρείται η διατήρηση της ιστορικής μνήμης της ζωής στο χωριό μας και είναι μία προσφορά προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες! Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας για την προσφορά του, καθώς και την αγαπημένη μας Σοφία και όλους τους εθελοντές μας! Η Έκθεση μας θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Κυριακή από τις 10:00 έως τις 13:00!!! Σας περιμένουμε!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr