background img
banner
banner

Στην Αιγείρα/Ακράτα ο Νικολόπουλος

Τον ήθελε τον Παναγιώτη Νικολόπουλο στο ρόστερ του ο Παναιγιάλειος, ήθελε και ο Παναγιώτης να παραμείνει στον πρωταθλητή, δεν του έβγαινε όμως να συνδυάσει τις δικές του υποχρεώσεις με το βαρύ προπονητικό πρόγραμμα του κόουτς Νίκου Μανούρα.

Οι διπλές προπονήσεις έθεσαν εκτός ομάδας κι άλλους παίκτες, αφού με ένα τέτοιο ωράριο προετοιμασίας, θα έπρεπε αποκλειστικά να ασχοληθούν με την ομάδα και τίποτα περισσότερο.
Ένα παρόμοιο πρόβλημα συναντάται και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον πέντε από αυτούς πρέπει βάσει προκήρυξης να συμπληρώνουν τις αποστολές της ομάδας. Σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε τους νεαρούς με παράλληλες σπουδές, πράγμα που δυσκολεύει να πραγματοποιούνται όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Για την προσθήκη του Νικολόπουλου στο ρόστερ της η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας αναφέρει: «Η ομάδα μας ανακοινώνει άλλον έναν παίκτη που θα συμπληρώσει το φετινό “παζλ” στο ρόστερ. Ο Παναγιώτης Νικολόπουλος γενημένος το 2001, ξεκίνησε στον Απόλλωνα Αιγίου, έπαιξε στον Κανάρη Χίου και πρόσφατα στον Παναιγιάλειο. Του ευχόμαστε καλή αρχή με υγεια!»

Παναγιώτης Νικολόπουλος: «Μένω Α΄ κατηγορία θέλω να είμαι αντάξιος του μεγάλου ανταγωνισμού»

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός σχολιάζει στo Protionline.gr την αποχώρησή του από τον Παναιγιάλειο: «Δυστυχώς ύστερα από κοινή απόφαση με την οικογένεια του Παναιγιάλειου, ακολούθησε η λήξη συνεργασίας μας. Οι δικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να ακολουθήσω το βαρύ προπονητικό πρόγραμμα του Παναιγιάλειου.
Άσχετα από αυτό με κάθε δυνατό τρόπο θα στηρίξω την ομάδα της πόλης μας, για την οποία εύχομαι τα καλύτερα.»

Για την επιλογή του να συνεχίσει στην Αιγείρα / Ακράτα, ο Π. Νικολόπουλος μας λέει: «Είχαν προηγηθεί επαφές από την αρχή του καλοκαιριού με τον προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο, με τον οποίο είχα συνεργαστεί παλαιότερα στον Απόλλωνα Αιγίου. Υπάρχει μεταξύ μας μια αλληλοεκτίμηση και σταθερή διατήρηση των πολύ καλών σχέσεων που μας χαρακτηρίζουν.
Το κλίμα και το project είναι αυτό που με ικανοποιεί στην ομάδα της Ακράτας. Επιπροσθέτως στην περίοδο της φετινής σεζόν θα βρίσκομαι στην Ακράτα για επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αυτός ο συνδυασμός δουλειάς και άθλησης, με οδήγησαν σε αυτή την πολύ καλή απόφαση. Χαίρομαι που θα συμμετέχω στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας του νομού μας.»

Για τους φετινούς προσωπικούς του στόχους αναφέρθηκε επίσης ο Παναγιώτης Νικολόπουλος: «Θέλω στο φετινό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει να στηρίξω τις μεγάλες αγωνιστικές απαιτήσεις της Αιγείρας / Ακράτας με το 100% της απόδοσής μου. Οι αυξημένες δυσκολίες απέναντι από πολύ δυνατούς αντιπάλους που μας περιμένουν σε αυτή τη δύσκολη σεζόν, πρέπει να μας βρουν έτοιμους, να φανούμε αντάξιοι του ανταγωνισμού και των προσδοκιών μας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr