background img
banner
banner

Η Άννα Μαστοράκου κοντά στην Αιγιάλεια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ… ΧΑΛΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Ήταν μία βραδιά γεμάτη αισιοδοξία και φιλικά χαμόγελα, με ήρεμη μουσική και με μία Άννα Μαστοράκου, γεμάτη θετική ενέργεια και απολύτως χαλαρή διάθεση, αφού μπορούσε να δει και να συνομιλήσει με τους υποστηρικτές και τους φίλους της από την Αιγιάλεια, δίπλα στην θάλασσα!

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, βρέθηκε να συζητά στα δεκάδες “πηγαδάκια” που κατέκλυσαν το Cafe-Bar- Restaurant “Ανώνυμο” στον Λόγγο, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, οργανώνοντας ένα όμορφο… συναπάντημα με ανθρώπους που την εκτιμούν και την υπολήπτονται και που και εκείνη πιστεύει και εκτιμά!

Κοντά της άνθρωποι κάθε ηλικίας

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος μίλησε για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού που εκπροσωπεί, ανέλυσε στους φίλους της το δικό της όραμα και τη φιλοσοφία για το πώς θα μπορέσει η επιτευχθεί η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μετά την εκλογή της, αλλά και το βαθύτερο “όραμα” που έχει για την Αιγιάλεια και την επίλυση των ζητημάτων που την αφορούν και ταλαιπωρούν τον σύγχρονο δημότη, κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικού ή εργασιακού χώρου. Η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, με τον κόσμο να δηλώνει την πλήρη στήριξη στο πρόσωπό της και εκείνη βεβαίως, να τους διαβεβαιώνει ότι η ευρύτερη περιοχή θα αλλάξει πρόσωπο και χαρακτήρα γιατί έχει και “δίψα για δουλειά” και τρόπο να λύσει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Συζητήσεις σε καλοκαιρινό “σκηνικό”

Η Άννα Μαστοράκου με απολύτως ευχάριστη διάθεση, μπόρεσε να δει όλους όσους την στηρίζουν στον μεγάλο “αγώνα” που δίνει και να τους ενημερώσει για τις προτεραιότητες που έχει θέσει για τα ζητήματα που αφορούν το δήμο Αιγιάλειας και τους πολίτες του. “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την αποψινή συγκέντρωση, είχα την ευκαιρία να δω τους φίλους μου και να συζητήσουμε σε έναν πολύ όμορφο χώρο, δίπλα στο κύμα και με την πιο θετική διάθεση!” δήλωσε η ίδια στο Protionline.gr για την επιτυχημένη, όπως αποδείχθηκε, βραδιά. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος “Ανώνυμο” είχαν φροντίσει να υπάρχουν εκλεκτοί μεζέδες και εδέσματα, ενώ τα ποτά… “έδιναν και έπαιρναν” συμπληρώνοντας έτσι, ένα απολύτως κεφάτο και δημιουργικό… “σκηνικό” που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες.

Πλήρως ευχαριστημένη από την ανταπόκριση

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη, γιατί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου πολλοί, σοβαροί και σημαντικοί άνθρωποι από την Αιγιάλεια. Είναι πολύ όμορφο που μπορώ να βλέπω από κοντά τους φίλους μου, αυτούς που ξέρω ότι με στηρίζουν όχι μόνο γιατί έχουν το ίδιο όραμα με μένα, αλλά και επειδή θέλουν να δουν την Αιγιάλεια να αναπτύσσεται να γίνεται σύγχρονη και να μεγαλουργεί”, ήταν τα λόγια της προέδρου της Ι.Σ.Π. στo Protionline.gr, μιλώντας για την όμορφη και σημαντική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε. Η κ. Μαστοράκου, ανέφερε ότι έχει καταγράψει όλα τα θέματα που αφορούν το Αίγιο και τις γύρω περιοχές και ενημέρωσε τους υποστηρικτές της για το ποιες είναι οι προθέσεις της, σε ζητήματα όπως η αυτονομία του λιμανιού (που η ίδια έχει ξεκινήσει), η διαμόρφωση του θαλάσσιου μετώπου ή το αγροτικό ζήτημα και το “αύριο” της σταφίδας, δηλώνοντας ότι έχει πιάσει απολύτως τον παλμό των ζητημάτων του δήμου και των αναγκών των Αιγιαλέων.

“Άγγιξε” τον παλμό και άκουσε τις ανησυχίες του κόσμου

Η κ. Μαστοράκου πέρασε από όλα τα τραπέζια, μιλώντας με τον κόσμο για αρκετή ώρα και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις, ακούγοντας τους προβληματισμούς του καθενός ξεχωριστά αλλά και τις διάφορες ιδέες για το πώς μπορεί να γίνει το αύριο της Αιγιάλειας, αποδοτικό και λειτουργικό.

Βεβαίως, σε πρώτη προτεραιότητα ήταν η… εκλογολογία και το πολιτικό «κους – κους» από τους συμμετέχοντες, σε όλα σχεδόν τα “πηγαδάκια” που σχηματίστηκαν στο κατάστημα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χρήστος Γούτος και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από σχεδόν όλες τις παρατάξεις, πρόεδροι σωματείων, συλλόγων και κοινοτήτων, εκπρόσωποι διαφόρων επαγγελματικών κλάδων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως νέοι άνθρωποι, δηλαδή η “επόμενη γενιά ψηφοφόρων” που έδειξαν με την παρουσία τους, την προτίμησή τους.

Συνέχιση επαφών και στην Αιγιάλεια

Η πρόεδρος του Ι.Σ.Π. πρόκειται να συνεχίσει τις επαφές της ακόμα πιο εντατικά με εκπροσώπους από διάφορα σωματεία και συλλόγους της περιοχής αλλά και φορείς, ενώ έδειξε πλήρως ενημερωμένη για κάθε ζήτημα που έχει προκύψει την τελευταία τριετία στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως ανέφερε, στην πολιτική της “χάρτα” έχει προτάσεις επίλυσης προβλημάτων για το κομμάτι της ανάτασης του Τουρισμού στην Αιγιάλεια, για το αγροτικό ζήτημα, για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης και για την οικονομική ευημερία του τόπου, αλλά και για την τόνωση των διαφόρων επαγγελματικών κλάδων που πλήττονται το τελευταίο διάστημα συνεχώς. Ένα ακόμα κομμάτι που έχει ως προτεραιότητα, είναι η ανάδειξη των μοναστηριών και των εκκλησιών της περιοχής ως τουριστικοί προορισμοί και φυσικά, ο… νευραλγικός τομέας της Υγείας την οποία εκπροσωπεί, με κέφι και θετική διάθεση να πραγματοποιήσει δεκάδες καινοτομίες και παρεμβάσεις, σε κάθε παθογένεια που ζει ο μέσος δημότης.

Τέλος να σημειωθεί ότι, πολλοί παρευρισκόμενοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την άψογη εξυπηρέτηση του καταστήματος και τη θετική διάθεση των εργαζομένων του, που άφησαν άριστες εντυπώσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr