background img
banner
banner

Αίτημα για φανάρι στη Νικ. Πλαστήρα στο ύψος της Σκουφά

ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ 11 ΘΕΜΑΤΑ

Διά περιφοράς καλείται να συνεδριάσει αυτή τη φορά το Συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου κάτι που δεν κατέστη εφικτό στην διά ζώσης της περασμένης εβδομάδας, που αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας. Η συνεδρίαση ορίστηκε αυτή τη φορά για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, από τις 12.00 ως τις 2.00 το μεσημέρι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι έντεκα και από αυτά ξεχωρίζει η επέκταση ηλεκτροφωτισμού πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου κατόπιν αιτήματος των κατοίκων αλλά και η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη συμβολή των οδών Νικ. Πλαστήρα και Σκουφά.

Αναλυτικά, τα θέματα έχουν ως εξής: 1. Διάθεση χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Μαχαίρα, στο Αίγιο. 2. Επέκταση ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή Καλλιθέα, στο Αίγιο. 3. Τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στην συμβολή Νικολάου Πλαστήρα και Σκουφά,  στο Αίγιο. 4. Χορήγηση άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2023. 5. Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων στην οδό Αθανασίου Φαραζουλή 73 και Στράτωνος (γωνία), στο Αίγιο. 6. Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 16, στο Αίγιο. 7. Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων στην οδό Ξηρολιθίων 79, στο Αίγιο. 8. Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων στην οδό Μ. Μπότσαρη 5 και Βασιλέως Κωνσταντίνου 100-102, στο Αίγιο. 9. Τοποθέτηση πλαστικών εμποδίων (κολωνάκια) επί των οδών Σωτηρίου Λόντου και Μελετοπούλου (γωνία προς οδό Μητροπόλεως). 10. Ανανέωση χορήγησης θέσης στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας επί της οδού Φεϋζοπούλου 12, στο Αίγιο. 11. Αίτημα για έγκριση ή μη της κοπής δέντρων επί της οδού Αθανασίου Φαραζουλή 73, στο ύψος της Στράτωνος, στο Αίγιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr